Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie smutna

bolące serce...

Polecane posty

Gość cholernie smutna

witam wszystkich.potrzebuję pilnie pomocy, bo czuję że spadam na dno....Mógłby mi ktoś udzielić kilka skutecznych rad na złamane serce? to już trwa tak długo, a ja wciąż nie mogę się pozbierać....

Gość a 13 to Twój wiek
??? Spokojnie każda potwora znajdzie swojego amatora, poczekaj!

Gość cholernie smutna
Kiedy tylko popołudniowe deszcze monsunowe zwilżą spragnione dachy i ulice na przedmieściach New Delhi, uroczyście zakładam strój woja z drużyny Mieszka I i gromko szczekając biegnę na czworakach do najbliższej drogerii, gdzie żądam wydania mi pięciu kostek mydła "Biały Jeleń", w zamian za bliżej niesprecyzowane usługi seksualne.

Unikaj przebywania w samotności. Trzymaj się w gronie przyjaciół. Staraj się dużo rozmawiać z innymi ludźmi (zarówno o twoim złamanym sercu jak i o innych rzeczach). Nie tłamś w sobie tego bólu, gdyż to jest ból tego rodzaju z którym niewiele osób umie sobie poradzić w samotności.

Znam ja to uczucie. Uczucie pustki wypełnionej tylko prożnią i rozpoczą, pośród której tkwi się i czuje że tkwić się będzie w niej już zawsze. Nie poddawaj się złym myślom i staraj się mimo wszystko patrzeć optymistycznie na przyszłość.

Gość fgdfgghjfhjdfhjdgfdfagh
jak najczęściej się onanizuj - poważnie mi pomogło

Gość cholernie smutna
niektórzy tu z was naprawde nie wiedzą jaki to ciężki ból.i nikomu go nie życze...

Gość cholernie smutna
Chociaż z tym onanizowaniem sie to niezły pomysł. Zaraz spróbuję pod fotki Kamila Durczoka.