Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tosiak

Czy taka dziewczyna jest przegrana???

Polecane posty

Gość co Ty pieprzysz
hehe włąsnie o to chodzi, ze sa dwa typy. Jedni - normalni, "ogarnieci" którzy licza sie z tym,, ze nie jestem sama i mam dziecko, ale pragna ze mna byc i drudzy - którzy nie zdaja sobie do konca sprawy z kim sie wiaza i mysla, ze to takie proste. Moj jest ten pierwszy. Nie raz sie wkurzam, bo przyejzdza do mnie ,ale bawi sie z synem a na mnie leje. A jakie smiechy sa jak sie obrazi na młodego, bo tamten go wkurzy. Smiertelnie powaznie 23-letni facet "strzela focha" na 3-latka :D

Gość Gabiii
Wiec wlasnie :_)droga autorko nie pytaj,czy nic dobrego cie juz nie czeka :-)Wez swoje zycie w swoje ręce,otworz sie na szczescie i zyj :-)A faceta znajdziesz na bank -i faktycznie -ten dla ktorego "dziecko"nie jest przeszkoda ma wieksza wartosc od "obszczymorkow"chcacych sie tylko zabawic.

Gość hiraldina
ja sama nie mam jeszcze dzieci ale chciałabym mieć pewność że facet z którym jestem jest ze mną bo mnie kocha, a nie dlatego że jestem bezdzietna... faceci którzy nie widzą problemu w związaniu się z samotną matką są dla mnie bardziej wartościowi. jest pewnośc że są odpowiedzialni i gotowi na dziecko, że są z kobieta z miłości a nie z wygody, że mają poukładane w głowie...

kolezanka z miasta urodzila dziecko i wyszla za maz i wogole to skonczyla studia:> jest ok nie jest z ojcem dziecka,ten chyba siedzial we wiezieniu

Gość Gabiii
Dokładnie jw. :-)

Gość hiraldina
a myslenie że dziewczyna bezdzietna jest jakoś lepsza od tej samotnej matki to już totalna porażka!! bo o czym świadczy fakt posiadania dziecka?? czy wczesna ciąża?? nie oszukujmy się - wczesna inicjacja seksualna to w obecnych czasach coś normalnego, a to że jedna wpadła inna nie nie różni ich od siebie. mam jedną kolezankę która wcześnie urodziła (18) i nie mam żadnych podstaw żeby nazwać ją ździrą, jak tu ktos napisał. z tego co wiem to w życiu miała 2 partnerów ( teraz mamy po 25 lat ) - ojca dziecka i obecnego (już męża ). Z kolei inne nasze klasowe koleżanki nadal są bezdzietne ale seks traktują jak zabawę i sypiają z róznymi facetami - jeśli ktoś tu zasługuje na miano "ździry" to prędzej one, ale nie nazwałabym tak żadnej...

Dzięki za miłe słowa. Fajne, że wpisały się dziewczyny, które też młodo urodziły, a jednak znalazły miłość, ułożyły sobie życie. Bardzo kocham swoją córkę, moi rodzice ją uwielbiają i męczy mnie to, że fakt urodzenia dziecka w tak młodym wieku jest generalnie źle odbierany.

Gość bo teraz jest moda na
planowanie wszystkiego, wiesz ścieżka kariery, 40stoletni plan kredytowania, planowanie dzieci itd nie wiedzą jednego... życie śmieje się z tych planów :P