Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Do zdradzających !!!!

Polecane posty

Gość musztyrda
Czytam uważnie. Ty natomiast nie potrafisz udzielić odpowiedzi na zadane pytanie. Ja nie pytałam co Cię wkurwia i dlaczego, ale w jakim celu założyłaś topik.

Gość kochanek doswiadczony na maksa
Warkocz to stary pasztet,prawdziwy pokemon i powinien stad wy*********lac w podskokach

musztyrda---> odpowiedz na twoje pytania dałam odrazu pod twoim pytaniem o 11:53 - dlatego uważam, ze nie czytasz dokładnie ! Mogę jeszcze dodac do odpowiedzi z 11:53, że dla przeciwwagi :D

Gość musztyrda
Rozumiem, "dlatego, że ponieważ". Fajnie się z Tobą rozmawia. Zupełnie jak z dupą o północy. Kolejny topik założony po nic.

Gość nie cierpie..
tej warkocz, to stara i brzydka doopa, jak juz nie umie sie obronic to zaczyna zartowac, ale widac ze ja to rusza :D glupia cipa stara po 30 tce z brznadziejna praca i brzydkim bachorem, w dodatku maz jej rogi przyprawia , dlatego siedzi tu non stop, bo nie ma co ze soba zrobic taka prawda

Gość musztyrda
musztyrda---> masz rację, nie nadązasz, szkoda plimkania Jasne, za Tobą tylko giętkie i inne takie podążają, ups przepraszam nadążają. :D 🖐️

musztyrda---> nie wiem czy ta musztyrda to to samo co nick musztarda, ale jezeli tak, to pomimo niewielkiego "kontaktu" na kafe uważałam Cię za osobę mająca wiecej polotu - myliłam się; ale dobrze ze już wiem ;0🖐️

Gość musztyrda
Laseczka... Ciebie do głosu nikt nie dopuścił, wróć na topik, w którym opowiadałaś o masowaniu cipki w pracy, do tego się być może nadajesz, a nie do górnolotnych myśli. To chyba jednak za trudne dla Ciebie. 🖐️ Warkocz Komety (bazylia0@o2.pl) musztyrda---> nie wiem czy ta musztyrda to to samo co nick musztarda, ale jezeli tak, to pomimo niewielkiego "kontaktu" na kafe uważałam Cię za osobę mająca wiecej polotu - myliłam się; ale dobrze ze już wiem ;0 No cóż. Errare humanum est. 🖐️

Przestańcie sie czepiać Warczykocza. Przecież sam nick już zobowiązuje a jak sie doda frustracje z agresja to jest komplet czyli taki właśnie efekt :-))

chyba komuś tu brakuje dystansu do forum... musztyrda daj jakiś post na topiku o masowaniu cipki jak umiesz.

Gość musztyrda
No umiem, ale po co? :D

Gość InkwizytorMroku
Ktoś mnie wzywał?

kwaśna załóż taki, a jak musztarda go zobaczy, to będzie się wpirdaallała, po co taki temat, ale to chyba taki jej urok, pewnie ma jakąś traumę, bo nikt jej nie odpisywał i teraz się czepia

Warkocz Komety (bazylia0@o2.pl) musztyrda---> nie wiem czy ta musztyrda to to samo co nick musztarda, ale jezeli tak, to a ty taka lotna jestes ze nawet nie masz pomysłu na sój własny nick?:O

bo masz jakieś problemy w związku z tym ze ktoś się wpisał tu czy tam, że przeklął, że ma takie a nie inne zdanie na określony temat. Po to jest chyba forum, żeby się wypowiedzieć, nie wszystko musi mieć tu sens i nie wszystko musi być na poważnie, prawda?

Gość musztyrda
Laseczka, nie rozumiem takich pind jak Ty, napisz do mnie na swoim nicku, na którym piszesz normalnie, bo nie sądzę, że ktoś, kto ma dwadzieścia kilka postów może cokolwiek powiedzieć o musztardzie. A jak nie, to ukłoń się i wypierdalaj rozmawiać w tematach, które Cię dotyczą. Bo podobno nie zdradzasz, a wystawiasz dupę na forum do wymasowania.

Gość musztyrda
O Matko, teraz to już naprawdę nie nadążam. :) Kółeczko się już utworzyło? Zróbmy koło! Zróbmy koło!

Musztado...._ nie wqrviaj się tak :D Ten topik był TYLKO o zdradzie NAMACALNEJ - FIZYCZNEJ !!! A to , ze ktokolwiek tu piechdoli o masowniu czy OzP to będzie inny topik (kiedyś) , wiec dzis trzymajmy się w/w zdrady - tak dla równowagi topików w których się piechdola po kątach i przyprawiają rogi ;) ps. Już mysłałam dziś, że zasnę z nudów, ale udało się - kij w mrowisko zadziałał :classic_cool: