Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz jestem po wszytskim

Moj slub byl w ta sobote

Polecane posty

Gość juz jestem po wszytskim

Jestem juz po, szcsesliwa. Nie obylo sie bez wpadek, ale ogolnie jest ok. Kto jeszcze?

Gość asia++**
Ciekawa jestem po roku małżeństwa napiszesz to samo :classic_cool: P.S. wszytkiego dobrego na nowej drodze życia ....

Gość prosze o gratulacje
dziekuje za gratulacje:) zmienilam nick.... Wpadka numer 1) nie chceulismy rozdzielac gosci i dalismy im wolna reke, zeby usiedli tam gdzie chca. W efekcie rodziny ze soba nie mialy kontaktu w ogole, odseparowane byly a mogliby ze soba troche pogadac przy stole Numer 2 ) cukiernik zle nam wiliczyl ciato. KUpilismy na allegro fajne pudelka, aby rozdac ciasto na droge gosciom. Okazalo, sie ze nie bylo czego pakowac. Glupio mi bylo strasznie

Gratuluję 🌼 fajnie że już po wszystkim, co?;) Brakiem ciastek się nie przejmuj, to nie wasza wina. Możecie po prostu porozsyłać gościom podziękowania, na ładnych karteczkach, można coś takiego kupić, na pewno fajniej i oryginalniej coś takiego dostać niż jakieś tam ciastka-gnieciuchy;)

Gość bzykbzykbzyk
Gratulacje :) To podpowiedz, na ile osób miałaś wesele i jak było to ciasto wyliczone. Przyda się nam :)

Gość prosze o gratulacje
|Dziekuje za zyczenia:) CUkiernik policzyl nam po 30 dkg ciasta na osobe. Zeby bylo smieszniej, bylam u niego z jednym pudelkiem na ciasto, aby mu pokazac ile tego ciasta potrzebujemy dla gosci na droge . Nie wiem jak to sie stalo, cukiernik liczyc nie umie:P Wesele mialam kameralne, na 55 osob wraz z orkiestra. Pomyśle o tych podziekowaniach. Ale czy wypada wysylac takie podziekowania gosciom po weselu? ( wielu z ich mieszka daleko, nie moge pojechac osobiscie). Musze powiedziec, ze organizacja wesle to "sajgon" a pozniej trwa to pare godzin i czlowiek mysli, ze to niemozliwe ze juz po wszytskim:)

Gość dgdsgsdf
gratulacje a gdzie robilas wesele??? (miasto i lokal)

Gość prosze o gratulacje
miasto Brzeg, nikt pewnie nie bedzie znal;) W restauracji, kelnarzy super sie spisali.

Gość ruda grazyna
kiedy najbardziej sie denerwowałaś??? w kościele czy na 1 tańcu?

Oczywiście że wypada, ja myślę że to nawet pocztą się powinno wysyłać, a nie osobiście. Na takiej samej zasadzie jak zaproszenie, czyli dziękujemy państwu np A.S. Nowakom itede. 55 osób to niewiele, nie wydasz na to majątku, myslę że to sympatyczny gest:) powinny być jakieś na allegro czy wzory gdzieś w sieci. To może złagodzić wstrząs, jakiego doznasz, gdy ci d..ę obrobią za brak ciastek, wiesz jacy są ludzie:-O

Gość prosze o gratulacje
A wlasnie musze powiedziec, ze w ogole mnie trema nie zjadla. Sama jestem w szoku. PO prostu tak bardzo mnie to ucieszlo, ze to wlasnie ten dzien , ze od samego blogoslawienstwa mialam usmiech na twarzy. Pozniej w kosciele , pomodlilam sie , zeby nerwy mnie nie dopadly i moze zostala moja modlistwa wysluchana, bo podobno skladalam przsege jak aktorka ( nie wiem czy to dobrze czy zle ;). Chyba troszke tremy bylo przy pierwszym tancu, wszytsko oczy wlepione w nas itd... a pozniej juz z gorki:) Dziekuje za pomysl z podziekowaniami. I tak juz nas tesciowa obgadala

Gratuluję świeżoupieczonej mężatce. Co do ciasta. Powinniscie miec już osobno przygotowane porcje dla gości. Zapakowane i czekające na wręczenie. A że zabraklo, hmm widocznie masz w rodzinie niezłych lasuchow;-)