Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeeeeeeeeep

czy jest sens związac się z 26 latkiem który nigdy nikogo nie

Polecane posty

Gość deeeeeeeeeeeep

miał jak myslicie??????????????

Gość chce mu dac popalic
pewnie ze warto dlaczego nie?widocznie nie spotkal tej jedynej?moze czekal na Ciebie:-)

Gość deeeeeeeeeeeep
ale on nawet mi mówił ze się jeszcze nie całował czy to nie dziwne

Gość 23wshjdhsjhdsj
Nie każdy pieprzy się na prawo i lewo:O

Gość deeeeeeeeeeeep
trochę się boje związac z nim

Gość wróżka cichoszka
no ale czego się boisz? że ma coś z psychiką, dlatego go żadna nie chciała? towar, którego nikt nie kupił, musi być felerny, hę?

Gość deeeeeeeeeeeep
no własnie troche mnie to zastanawia

Gość ak najbardziej warto
przeciez nie wychodzisz za maz za niego tylko zaczynacie cos razem..

Gość wróżka cichoszka
Warto spróbować, może, tak jak ktoś już napisał, ten facet czeka własnie na ciebie? Chociaż z drugiej strony, mam podobne doświadczenie, tylko odwrotne. I osoba, która ma 26 lat i nawet się nie całowała nie jest do końca najnormalniejsza. Ale warto sprawdzić, przecież on nie parzy.

Gość deeeeeeeeeeeep
a może któras z was miala dosiadczenia z takim facetem ??????

To raczej on powinien się zastanowić czy wiązać się z kimś kto ma takie dziwne problemy:O Widać żeś młoda i ..... nie kończę bo obrazić nie chcę.:classic_cool:

Gość trudno żyć
ja mam takiego, nie chce mówic o przeszłości ale twierdzi że wszystkie kobiety go rzucały, nadal nie wiem dlaczego?, jest super facetem, choc może fakt że nie potrafi mówic o uczuciach ma tu istotne znaczenie

Gość deeeeeeeeeeeep
ale mój przedemną nikogo nie miał to jest troche dziwne

Gość lkjkhgfc
jest dziwne, ale nie jakies bardzo nie normalne, czy niemożliwe, różnie ludzie mają, gonią za karierą, nauką i myślą, że jeszcze mają na to czas, a tu nagle okazuje się, że glupio jakoś zaczynać spotykanie się płcią przeciwną pod trzydziestkę...

Gość lkjkhgfc
mógł po prostu nie spróbować, bo np. jest bardzo nieśmiały, nie miał dużo okazji, no ale niewykluczone, że coś z nim nie tak. ale wiesz ja się z nim ze 3 razy spotkasz, to dużo się wyjaśni....więc powodzenia :) i tak jeszcze dla przykładu mam koleżankę ma 27 lat, teraz podobno z kimś kręci, ale pewna nie jestem, wcześniej chyba z nikim...ładna, zgrabna, charakter też nie najgorszy...i myślę kurczę co z nią...ale wiesz jak ostatnio na imprezie zobaczyłam, jak ona reaguje na ludzi, jej zachowanie, jest bardzo aspołeczna, więc w sumie się nie dziwię, że tak jest...

Gość dariusz szpanowski
pokokietuj go.jak okaze sie cienki jak polsilver to daj sobie z nim siana. a jak okaze sie do rzeczy facet to daj mu szanse i a nuz sie uda:)

Gość lkjkjg
jesli ma się normalnych rodziców, czy znajomych, to oni np. widzą, że powiedzmy taki 23, 24 latek siedzi tylko w książkach, albo jakieś hobby go tylko interesuje, i to normalne nie jest, wtedy w odpowiedni sposób probują go jakoś ukierunkować na zycie uczuciowe i czesto się udaje, ale trzeba mieć takich ludzie wokół siebie, a czasem wystarczy tylko kogos na jakas impreze fajna wyciagnac i pozniej juz samo idzide :)

Gość deeeeeeeeeeeep
w sumie troche mi go żal że nikogo nie miał , ale chyba sobie go odpuszcze

Gość hlkjddff
dlaczego odpuścisz?

Gość wewewwew
Hej :) myślę że warto warto warto! Nie narzekam na brak powodzenia, ale tak poważnie związałam się tylko z dwoma mężczyznami, oboje byli prawiczkami. Są po prostu inni:) Moja koleżanka również tak uważa

Gość nie mam pomysłu na fajny nick
ja byłam z facetem, który miał właśnie 26 lat i nigdy przedtem nie miał dziewczyny.ja wówczas miałam 18 lat...i powiem wam, że facet po prostu był dziwny.teraz to widzę, wtedy byłam zakochana bez pamięci...a on postawił mnie na piedestale, przelał na mnie te wszystkie emocje które w nim narastały przez te wszystkie samotne lata...i uwierzcie, TO NIE BYłO WCALE FAJNE.

Gość nie mam pomysłu na fajny nick
aczkolwiek każdy człowiek jest inny, więc wcale nie jest powiedziane, ze każdy będzie taki, jak mój były :)

Gość związałam się z takim 27 latki
em. Teraz jest moim ukochanym mężem. Jest całkowie normalny. Po prostu poznaj go - dowiedz się, jak to się stało, poobserwuj, czy ma jakieś zahamowania psychoseksualne itp. Nie skreślaj z góry. Różnie się życie czasem ludziom układa.

Gość lkjkjg
no właśnie różnie się życie układa...

Gość taka prawda
bo ludzie powinni się dobierać temperamentami, a nie jeden nieśmiały drugi przebojowy, ten pierwszy ,,zje,, drugiego, mam doświadczenia z takim mężczyzną i prawda jest taka, że normalny facet nie przejdzie burzy hormonów tak spokojnie bez wyładowania energii, z taką osobą jest coś nie halo i powinna poszukać sobie partnera podobnego do siebie.