Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia a wy

Jakie zabiegi u kosmetyczki w wieku 25-35 lat ?

Polecane posty

Nie mam duzych problemow ze skora (moze troche rozszerzone pory i popekane naczynka), chcialabym jakos o siebie zadbac. Cos dla siebie zrobic. Co polecacie ? Co moze robic u kosmetyczki kobieta w wieku 30 lat?

Dla kazdej skory chyba dobre jest oczyszczanie... poza tym w zaleznosci od rodzaju skory odpowiednie maseczki, a po 30 roku zycia masaz ujedrniajacy. Mysle , ze jak pojdziesz do gabinetu to kosmetyczka Ci doradzi:) Ja mam tlusta cere wiec trudno m isie wypowiedac o naczynkach. Pozdrawiam

Dzieki. Piszcie tez co wy robicie u kosmetyczki. Ciagle slysze, ze kobiety tam chodza ale nie mam pojecia co tam robia :D Ostatnio tez przyszedl do mnie kolega i mowil, ze zona wydala 200zl na kosmetyczke ale on nie wiedzial co ona tam robila :D

Ja chodze na regulacje brwi (moja kosmetyczka robi to znacznie lepiej niz ja sama sobie), na oczyszczanie, maseczke z alg (rewelacyjna jak dla mnie!) czasami jakas inna i masaz twarzy. Depiluje sie sama w domu...na pewno rewelacyjne sa zabiegi na cale cialo (wyszczuplajace czy ujedrniajace ) no ale na to to mi szkoda kasy szczegolnie teraz kiedy mam male dziecko:)

Gość moze ktos jeszcze
sie wypowie ?