Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalijka wiosenna

ile dni po odstawiemiu tabletek mozna czekac na okres?

Polecane posty

Gość nowalijka wiosenna

krwawienie po ostatnim opakowaniu mialam miesiac temu i narazie nic nie wskazuje na zblizajacy sie okres. dodam, ze tabletki bralam przez 3 miesiace. jeszcze jedna dziwna rzecz - odkad odstawilam tabsy, pobolewaja mnie piersi. a nawet pokusilabym sie o stwierdzenie, ze troche sie bardziej zaokraglily. prosze o odpowiedz. czy ktos mial tak samo ? ile czekalyscie na okres?

Gość dwa miesiace
kazda kobieta inaczej sie czuje po odstawieniu pigul ja bralam luteine na uregulowanie idz do gino, pomoze ci

Ja tabletki bralam 5 lat najpierw yasmin potem diane a potem microgynon, odstawilam w kwietniu, okres dostalam po 35 dniach i tak od wtedy mam dokladnie co 35 dni.

ja bralam najpierw jasmin przez rok a pozniej przez prawie rok jasminelle odstawilam w sierpniu 1. okres po odstawieniu dostalam prawie planowo tzn. dzien pozniej niz normalnie, kolejny dokladnie po miesiacu tak jak przy tabletkach, to samo z ostatnim, problemow z okresem nie mam ,nareszcie jest tak samo krotki jak przed tabletkami tzn.2-3dni:)jedyne co mnie matwi to problemy z cera odkad odstawilam je, ale mam nadzieje ze to minie;)

Gość nowalijka wiosenna
a czy ktoras z was miala bolesne piersi po odstawieniu? bo ja mam i zastanawiam sie teraz czym to moze byc spowodowane, nigdy mnie nie bolaly, nawet w ciazy, wiec sie troche dziwie:O