Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramonna

Czy faceci potrafiś się opanować choć przez tydzień?

Polecane posty

kazdy jest inny wiec z pokora przyjme wszystkie obrazliwe komentarze na swoj temat mam to w dupie a zawsze mozna sie posmiac :)

Gość zrób mu rączką dobrze
"Dlatego bardzo ważne jest wsparcie partnera, znalezienie chociaż chwili tylko dla siebie " Doskonale. Czy w tej chwili dla siebie można znależć chwilę na bliskość z partnerem? Wzajemne okazanie sobie miłości? Ja wiem po sobie, że można i nie mogę pojąć czemu inni tak koniecznie chcą sobie sp...przyć związek. Chwila takiej bliskości łaczy a nie dzieli. No, chyba, że wczesniej też było tylko na wznak w celu prokreacji :-O i może jeszcze zniechęcią i lekko skrywanym obrzydzeniem. Podobno, niektóre kobiety brzydzą się wziąć penis swojego męża do ręki :-O

Gość yt
17:21 mala_miii (mala_miii21@wp.pl) nie rozumiecie o co mi chodzi prosty tok myslenie czy co ona nosila dziecko 9 miesiecy i je urodzila dla niego wiec chyba go kocha -------- i tu się mylisz. sama pewnie nie masz dziecka. urodziła przede wszystkim dla siebie a nie dla niego.

Gość zrób mu rączką dobrze
i tu mamy wszystko, mala_miii, dziecko drogie, pożyjesz trochę, będziesz mieć męża, urodzisz i wtedy przyjdź tu porozmawiać z dorosłymi.

Gość sdfgsfdg
"No, chyba, że wczesniej też było tylko na wznak w celu prokreacji." W moim odczuciu postawa autorki tematu wskazuje na to że właśnie tak było. A teraz ten "niedobry samiec" może się zabierać z tego padołu bo swoją rolę spełnił.

dlatego pisze ze kazdy jest inny ty moze uroidzilas dla siebie inna myslala o swoim facecie mam kloecanke co szukala tylko dawcy chciala byc sama z dzieckiem ale jezeli ona jest z nim to myslisz ze myslala tylko o sobie

moze nie ma 30stki ale dziecko nie jestem a to ze ich nie mam to nie znaczy ze jestem glupia rozumiem moze wy jako matki macie inne podejscie do zycia ale dajcie sie wszystkim wypowiedziec jezeli wedlug was jestem w bledzie to pamietajcie ze kazdy uczy sie na bledach a to ze nie mem dzieci to nie zanczy ze nie mem racji czytam te posty no i moze nawet sie czegos naucze ;0

Gość Ramonna
Raczej zastanawiam sie nad ogolna checia seksu non stop - naprawde mam teraz co innego do roboty niz wieczne zaspakajanie meza...gdyby tylko sam przezyl to co ja musialam podczas porodu czy teraz, nie ma go do 18 w domu, ze wszytskim musze sobie radzic sama psychicznie nie wytrzymuje...a on przychodzi kiedy ja juz padam i chce seksu mimo ze wie ze mnie boli. I pisalam ze orlanie od czasu do czasu go pieszcze

Gość ofe rma
babo, o co ci chodzi? to normalne że facet chce seksu, no i z kim ma chcieć jak nie z tobą? weź się może trochę za siebie i zrozum że to dobrze że cię dotyka czy jak piszesz: "dobiera się". oczywiście teraz nie możesz się kochać i cię boli ale przecież on cię do niczego nie zmusza. masz mu za złe że go pociągasz, że "maślane oczka" robi? jesteś jego żoną do cholery. nawet temat jest idiotyczy. bo piszesz "czy potrafi się opanować choć przez tydzień" a dalej piszesz że rodziłaś ponad miesiąc temu. rozumiem że jesteś jedną z tych co po urodzeniu dziecka męża mają tylko od przynoszenia wypłaty a seks przestaje istnieć. żebyś się w końcu nie zdziwiła.

Gość ukradziono księzyc posz. 2
zrób mu loda i przez przypadek go mocno ugryź do krwii masz spokój przez 3 tygodnie :D:D:D:D:D

Gość ostatni wpis dobry
:D:D ale się uśmiałam:D

Gość ytruihfc nc
ty sie ciesz ze go podniecasz po ciazy i porodzie :O nie mowie ze masz mu doopy dawac ale jak poprzedniczki pisaly troche bliskosci i pieszczot reka czy ustami czesciej niz "od czasu do czasu" by cie chyba nie zabilo... a tak to on se znajdzie w koncu jakas chetna na seks i beda potem lamenty.....

Gość ale czego ty chcesz
Niech zabierze dziecko na spacer żebyś odpoczęła.A tak serio,to wiele małżeństw rozpada się z powodu przemiany żony - kochanki w żonę -matkę.Ja tam się cieszyłam,że się dobiera,bo strasznie się bałam,że nie jestem już atrakcyjna.Także porozmawiaj z nim,że jeszcze cię boli,jesteś mocno zmęczona i oczekujesz pomocy przy dziecku a wtedy się "odwdzięczysz''

Gość uciekaj
szkoda mi ciebie... on w ogole zwraca na ciebie i na to co mowisz uwage? czy mysli tylko o wlasnych potrzebach? powinien skakac wokol ciebie. jak mu brakuje ejakulacji to niech sie zmasturbuje. a tobie moze zrobic erotyczny masaz relaksacyjny. powinien teraz koncentrowac sie na tewoich potrzebach nie swoich.

Gość benhałer
ooooja jaka babka jak wszystkie babki sa takie to ja z gory podziekowal , najpierw maslane oczy i wogole potem jak juz jest maly klon to mozna se isc w pi....u, ale zycie wspolczucia dla męza