Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramonna

Czy faceci potrafiś się opanować choć przez tydzień?

Polecane posty

Gość Ramonna

Ponad miesiac temu urodzilam zdrowa, sliczna coreczke. Niestety sam porod byl dla mnie meczarnia, biorac pod uwage ze to jest moje 1 dziecko oraz ze musieli mnie troche "pociąć". Nadal nie moge sie kochac, bo mnie boli ale moj maz oczywiscie juz od 2 tygodni chodzi jak kot z pecherzem, "dobierajac sie" do mnie i robiac maslane oczka :o:o Czy faceci nawet w takich sytacjach nie moga sie powstrzymac ? Poprostu jestem w szoku ...

Gość trudno z tym
Nie :D bez seksu się zapadają :P

Gość sdfgsfdg
Ja cię nie rozumiem. Gdyby ci nie okazywał że go pociągasz, to pewnie też byłoby ci źle. I nie pisz że on się nie potrafi opanować bo przecież cię nie zgwałcił a tylko ręce mu się do ciebie wyciągają, co powinno być miłe. Uważaj bo skoro mi powłasnych słowach kojarzysz się z rozlazłą mamuśką, to robiąc z siebie zrzędę i niedotykalską, tak samo zaczniesz się kojarzyć mężowi. I za pół roku będziemy tu mieli post: "Najpierw się przed nim oganiałam a teraz przestał się mną interesować. Cz on mnie zdradza?"

Gość sdfgsfdg
No... chyba że ty się chwalisz a nie żalisz, a ja niepotrzebnie dałam się podpuścić.

Gość yt
faceci mają potrzeby. nie możesz go np: oralnie zaspakajać ? moja mi tak robiła i było ok.

Gość zrób mu rączką dobrze
przecież też możesz mu okazać, że kochasz i go rączką popieścić do orgazmu - byłby zachwycony czy już go nie kochasz i cię nie obchodzi co on czuje? Mój to uwielbia i wie, że go kocham nawet jak nie możemy się kochać klasycznie. Sa różne sposoby okazania miłości, także tej fizycznej.

Dziewczyno, to twój mąż, czemu to jest problem go zaspokoic? Pokaż mu, że go kochasz i nie jest ci obojętne, że jego aż jądra bolą od tej chęci na Ciebie.

Gość Ramonna
Czasem jest tak ze kobieta nie ma ochoty na seks, szczegolnie ze czesto dopada depresja poporodowa:o Seks oraly oczywiscie, tylko narazie to mi nie sprawia radosci, a widac frustracje w jego oczach i ma pretensje. A co ja "winna" ?

no nie wiem a moze oan jest wykonczona po porodzie to jest jej pierwsze dziecko moze nie spi po nocach bo mala placze no ale facet ewidentnie jest napalony po porodzie to chyba nie kazdy o seksie mysli to znaczy nie kazda kobieta jak masz checi i sile to zrob cos dla niego a jak nie to ja nie wiem :)

Buzią nie musisz, ale ręka ci nie odpadnie, a mąż będzie szczęśliwy. Przecież to zaden problem męża popieścić. Nie rozumiem. Potem będziesz jęczeć, że ci się z mężem nie układa. A jak ma ci się ułożyć jak ty też dla niego nie masz zrozumienia. :-O

No, tak, miesiąc po porodzie ona, bidulka, ręką nie moze ruszać :-P ciekawe jak się dzieckiem zajmuje skoro ma niesprawne ręce :-O

Gość sdfgsfdg
A dlaczego nie miałaby popieścić go trochę? Zresztą niech się dogadują jak chcą ale najbardziej mnie razi jak ona tu jęczy i narzeka na męża choć on robi coś tak naprawdę pożądanego przez prawdziwą kobietę, choćby nie mogła mu odpowiedzieć tym samym. Ale jak głupia jest, nieżyczliwa, problem widzi w mężu i jeszcze go obraża, to niech nadal robi z siebie starą, niewydolną babę a potrzebami męża zajmie się bardziej czuła osoba.

tak olej to ze cie pocieli i daj mu dupy co tam ze padniesz z bolu i ze mozesz miec krwotok albo jedna reka bujaj dziecko a droga baw sie jego malym kurcze przesadzacie dajcie jej odetchnac

Moża ona NIGDY męża w ręku nie miała :-P

mala_mii, tyś głupsza niż ustawa przewiduje :-O czy ktoś ją tu namawia, by się szła kochać z rozciętym kroczem??? czy dziecko nigdy nie śpi i ZAWSZE trzyma się je na ręku Co raz mniej się dziwię, jak czytam takie głupoty, że tyle innych kobiet ma takie wielkie problemy w małżeństwie.

Gość przeciez po porodzie
jest nieskazane z powodow medycznych, tam wszystko musi sie zagoic i jest to ogromny wysilek dla organizmu kobiety

madra sie odezwala ja wszystko rozumiem seks jest czyms waznym i inne zabawy ale ona co dopiero urodzila widac ze na razie nic nie chce przestanie ja bolec to bedzie miala ochote ja bym sie nie zmuszala do niczego

a to ze teraz nie chce to nie znaczy ze facet ja zostawi czy zdradzi bo mu za przeproszeniem konia nie zwali kocha ja to pczeka kilka tyg. moze dni nie wiem

Gość gdy kobieta podrywa
Nie dopiero urodziła tylko miesiąc temu :-O Jak się męża nie kocha to tak jest. :-O Współczuję jej mężowi, zrobił dziecko - może odejść

Gość to jest także wyraz miłości
ale skoro dla ciebie mala_mii to jest tylko zwalenie konia :-O to się nie dziwię ...

Gość yt
w każdym razie, jak się nie dogadają to będzie problem. facet ma konia walić przez miesiąc ?! nie kumam. ja swojej po porodzie nie przymuszałem do seksu. czekałem aż sama się zdecyduje kiedy. pieściliśmy się bez stosunku i było dobrze. po kilku tygodniach już normalnie seks uprawialiśmy. chyba, że autorce facet nie jest potrzebny i nie zależy jej na nim. doniosła ciążę, alimenty dostanie - po co już mi facet ?! ;)

Gość yt
gdy kobieta podrywa - no właśnie :)

Pipa prawidlowo sie zrasta dopiero po 3-6 miesiacach. Bywa róznie. Ale zrobic mu loda chyba bys mu mogla nie? :) Czy to az tak straszne??

"Na współżycie po ciąży należy patrzeć w dwóch aspektach: * fizycznym – uwarunkowanym przebytym porodem * psychicznym – mającym głębsze podłoże, wynikające z samoakceptacji kobiety, wsparcia partnera, ogólnego zmęczenia związanego z opieką nad dzieckiem Współżycie po ciąży możliwe jest po okresie połogu, który trwa 6 tygodni. ... Po okresie połogu lekarz ginekolog podczas wizyty kontrolnej orzeka czy kobieta gotowa jest do podjęcia współżycia i czy nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań. I tak jak przy porodzie poprzez cięcie nie odczuwa się większej różnicy pomiędzy seksem przed a po ciąży, tak w przypadku porodu naturalnego różnica ta jest wyraźna. Zazwyczaj podczas porodu naturalnego nacinane jest krocze, które po zszyciu powoduje, iż wejście do pochwy staje się ciaśniejsze. ... Na jakość pożycia po ciąży mają też wpływ hormony, które znowu przejmują kontrolę nad ciałem kobiety. Prolaktyna odpowiedzialna za laktację sprawia, iż libido jest mniejsze i seks zostaje zepchnięty na drugi plan. Ogromne znaczenie w życiu intymnym po ciąży ma samoakceptacja kobiety. Wiele kobiet wstydzi się swojego ciała po ciąży – nierzadko naznaczone rozstępami, z dodatkowymi kilogramami i fałdkami skóry, oraz laktacja, która może być dla kobiety krępująca. Dlatego bardzo ważne jest wsparcie partnera, znalezienie chociaż chwili tylko dla siebie – na zabiegi kosmetyczne bądź po prostu dla odpoczynku. Zmęczenie codzienną opieka nad niemowlęciem także nie jest bez znaczenia, dlatego partner powinien jak najwięcej pomagać przy dziecku oraz okazywać maksimum wsparcia kobiecie. "

nie rozumiecie o co mi chodzi prosty tok myslenie czy co ona nosila dziecko 9 miesiecy i je urodzila dla niego wiec chyba go kocha a to ze nie ma ochoty to nie znaczy ze jest inaczej

"Odczuwasz jeszcze zmęczenie akcją porodową i jesteś ciągle niewyspana, ponieważ karmisz dziecko właściwie non stop. Dlatego może minąć kilka tygodni lub nawet miesięcy, zanim poczujesz, że jesteś w stanie czerpać jakąkolwiek przyjemność z seksu. To, kiedy zaczniecie ponownie współżycie, zależy od ciebie i twojego partnera."