Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

jakie kosmetyki

Polecane posty

jestem chrzestną i chcialabym kupic małemu (5 mieś.) paczke z kosmetykami moze podpowiecie mi jakiej firmy i jakie kosmetyki sa najbardziej przydatne pytanie sie soostry nei wchodzi w gre bo hcce zeby to byla niespodzianka

Gość Balneum
to dobre preparaty dla alergików i skóry wrazliwej

a ja wlasnie czytalam ze nivea czesto uczulaja:) chociaz maly nie jest alergikiem a co myslicie o johnsosns zastanawialam sie tez nad mmustela ale to juz drozsza marka i kupilabym mniej

johnsona wlasnie niestety najczesciej uczulaja... jak chcesz zeby bylo bezpiecznie dla skory dziecka to kup jakies kosmetyki z serii emoilantow (np. oilatum, do kapieli krem szampon i inne, balneum emolium itp.) mozesz tez kupic sudokrem... to sa kosmetyki hypoalergiczne wiec prawdopodobienstwo ze zaszkodza jest niewielkie... ja bym sie najbardziej ucieszyla z zestawu kosmetykow firmy oilatum...

Gość jhuihuiw
w moim otoczeniu czesto wystepuje alergia na sudokrem. Moja tez ma, nie wiem czy to regula ale pasuje on do chlopcow a do dziewczynek nie bardzo. Moze Hipp?? Do niego tez chusteczki sa wiec bylby dobry zestaw podobnie jak nivea tez ma chusteczki, albo zrob mieszanke i z roznych firm pomieszaj. W sklepach sa tez "galaretki do kapieli" najczesciej w fajnych butelkach ze zwierzakami (np. w leklerk) nie wiem jaka firma ale wyglada fajnie do tego jeszcze szmpony itp po zurzyciu zostana fajne butelki. Uzywac ich mozna chyba dla polrocznych dzieci wiec nie beda lezaly za dlugo na pewno a niektorzy wczesniej ich uzywaja.