Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarne Asisko1313

Gumis jesteś tu?

Polecane posty

Gość gość
Przeżywam dziekie szoke! Gdzie nie wejde, czarne nicki gadają same ze sobą....Pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno to mi wmawiano schizofrenię 😴

Gość gość
Takie nicki tylko po 22 :classic_cool:

Pomranczowy - zmienisz nick- nie bedziesz kasowany a tak przy okazji kazdego skasoanego postu Pomaranczowgo Sk...a leci 15 Twoich postów z innych nicków. W wysłałam nie donos,a sugestię do dostawcy Twojego netu.Wraz z nr.IP /zakresem od-do/,z kopiami Twoich postów. Co oni zrobią,nie wiem.Nstepny mail skieruje gdzie indziej.Ale przedtem zostanie zablokowane Twoje IP.

Gość gość
Az sie zachłysnełam herbatą. SZOKE! Ciekawe, czym sie tam naraził...no nie samym nickiem chyba jak mniemam.:o

Agniecha ale teraz to już chyba poważniejsza sprawa nie sądzisz?? :( troche sobie chłopak nawarzył piwska i nawet ja tego wypić nie umiem a z panią C. lepi nie zaczynać...

Asisko:) narozrabial znaczy sie czy nie?? :O bo to nie chodzi chyba o nick "Pomaranczowy S..."?? chociaz kiedys sobie kulturalnie dyskutowalismy a jego posty znikaly z predkoscia swiatla:P:P Pani Cenzor to juz bylaby przesada tak sadze:) chce chlopak taki nick to niech se ma, komu to szkodzi??;)

Gość gość
Stopka nie przejdzie, szkoda chłopa:(

Gość gość
Skurrwysyn--> czy ty nie miałeś przypadkiem wczesniej nicku Nowy w Miescie, hmmmm?:o

Gość gość
Szkoda, w sumie fajny chłop był, mimo że mnie styrał z raz lub ze dwa.:(:o