Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika opini szuka

Przedstawie wam dwie skrajnośći, dwa typy mężczyzn. Interesuje mnie wasz wybór.

Polecane posty

Gość fatalne są te typy do wyboru
najbardziej mnie śmieszą te pseudo zalety typu 2 - ze chciałby miec dzieci (nigdy w zyciu :O) albo ze za mnie zawsze zapłaci (a co ja, bezdomna bezrobotna?), do tego uparty, złośliwy gruby i brzydki. To ja dziękuję bardzo, stać mnie na więcej. Zamiast imprez wolałabym kino i teatr, ale i tak nr 1 wydaje sie na pierwszy rzut oka ciekawszym człowiekiem. I to jemu dałabym szansę na randkę - po której po poznaniu jego charakteru i poglądów, nie umowilabym się już na drugą.

Gość nancy23
pan nr 2 taki rzadziej zdradza, mozna mu zaufac

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
dorotka 23 : nr 2

Gość taksiaka
jesli to randka to nr 1 slubu jeszcze nie planujesz nochyba ze tak jesli planujesz zaden bo miedzy nimi wybierasz wiek miedzy 20- 30

Gość antychryst
a ja uwazam ze zarowno jeden jak i drugi moze byc zajebisty-tyle ze ten pierwszy jest opozniony w rozwoju emocjonalnym w stosunku do tego 2 2 juz wie czego chce-ale jak dla mnie to jest troche taki "stary malutki" owszem bedziesz sie czula przy nim bezpiecznie ale bedzie ci brakowalo adrenaliny. z 1 masz szanse sie wyszalec-a jak bedziesz miala 4 z przodu to juz czasu nie cofniesz. kozystaj z mlodosci bo wszystko ma swoj czas- nie przyspieszaj na sile- zdazysz. teraz szalej spotykaj sie z obydwoma i obserwuj. ucz sie. a to ze 1 nie lubi za ciebie placic to co?? chyba jestes jakby nie patrzec dla niego obca osoba-czyz nie???

Gość yyyyyyyyi
zdecydowanie drugi. Mówię Ci to z doświadczenia. Czas na imprezowanie kiedyś minie, a najwazzniejsze, zzeby mieć w człowieku oparcie, ciepło i miłość.