Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika opini szuka

Przedstawie wam dwie skrajnośći, dwa typy mężczyzn. Interesuje mnie wasz wybór.

Polecane posty

Gość Monika opini szuka

Załóżmy że obaj panowie są w taki samym wieku, mieszkają sami jednak mocno się różnią. To ich profile : Pierwszy mężczyzna - wysoki, chudy (ma mniej kg niż powinien), ale jest całkiem atrakcyjny. Lubi imprezy, jest towarzyski i podoba się kobietą. Charakter ma ok, jednak ma skłonności do nieangażowania się z kobietami, woli raczej bardziej rozrywkowy tryb życia. Unika tematów o przyszłości, a jeśli jest już zmuszony do wyrażenie swoje opinii - odpowiada że najwcześniej za 5 lat pomyśli o ślubie z kobietą. Zarabia bardzo dobrze, jednak jest skąpy. Idąc gdzieś razem jest przekonany że kobieta powinna płacić za siebie bo jest równouprawnienie. Czasami jak zdobędzie się na jakiś podarek, potrafi go wypowiedzieć. Jest ogólnie miły, kupuje często kwiaty, jest rozmowny i idzie się z nim dogadać. Okazuje że mu się podobasz, jednak jak masz jakiś problem często nie możesz na niego liczyć. Deklaruje że nie chciałby nigdy dzieci, one go nie rozumieją i uważa posiadanie dzieci za bezcelowy i zbyt kosztowny wydatek. Drugi mężczyzna - jest niski jak na faceta (jest twojego wzrostu lub 2-3cm wyższy), ma kilka kg więcej niż powinien na swój wzrost. Jest taki sobie jeśli chodzi o atrakcyjność fizyczną. Mimo to towarzyski, lubiany i spokojny.Nie lubi jednak imprezowania na dyskotekach i w klubach. Najchętniej spędzał by czas w kameralnym towarzystwie. Chętnie pójdzie z tobą do kina, zaprosi do restauracji i sam nawet ugotuje, zadba o romantyczny wieczór. Nie ma mowy że za coś musiała byś zapłacić. Zarabia dosyć przeciętnie, jednak potrafi dać podarek na który właściwie go nie stać. Zawsze można na niego liczyć, jednak czasami potrafi być uparty i złośliwy. Charakter ma super i myślenie jak najbardziej pozytywne. Chciałby mieć dzieci w przyszłości, lubi je. Zdecydowanie chciałby się ustabilizować i mieć żonę, ale nie na siłę. Przy założeniu że obu mężczyzn właśnie na tyle żeście poznały (co opisane), są od was odrobinę starsi lub w waszym wieku, to z którym chętnie umówiłybyście się na kolejną randkę? Potrzebuję co najmniej 20 opinii pań najlepiej w wieku 18-32lat. Proszę o wpisanie nr pana którego byście wybrały, waszego wieku i może chociaż jednego zdania dlaczego (nie jest to jednak konieczne). Dziękuję bardzo za wpisy i pomoc.

Gość Agulecccc
Jeśli myslisz o związku na dłużej, to zdecydowanie typ nr 2

Gość I ha ale kicha
1 typ jak dla mnie spalony, nie zwiaze sie z takim egoistycznym bobem, nie musi wydawac na mnie pieniedzy, ale nie wyobrazam sobie ze wypomina mi cos, porazka 2 typ wybieram, dlatego ze facet ma fajny charakter, potrafi byc a nie tylko miec, na imprezy moglabym chodzic sama

Gość vdsfrw
żeście podoba się kobietą bierz co dają, dobrze ze w ogóle masz u jakiegoś szansę :-O

ja mam w domu typ nr 2. na facetów typu 1 nie zwracałam nigdy uwagi. (serio zawsze miałam niższych partnerów). więc stawiam na 2 :) brakuje tu jednak ważnej informacji, czy z oboma chemia gra? bo jak chemia nie zagra to i z jednego i z drugiego nic nie będzie :P

Gość Monika opini szuka
Proszę o padnie swojego wieku, a przynajmniej czy mieścicie się w tym przedziale wiekowym jak podałam. Dziękuję jednak serdecznie za wasze opinie.

Gość Agulecccc
Wybrałabym osobiście takiego,który ma smaczną spermę i chętnie użycza jej do połykania.Nie lubię,gdy facet marnuje ten pyszny napój wlewając go do peezdy w celu płodzenia bachorów.

Gość I ha ale kicha
ja sie podniecam tylko na swoj widok, to jest problem

Zależy do czego ich potrzebujesz:) kandydat nr1-kochanek kandydat nr 2-mąż:) ad1.Należy uważnie słuchać co mówi facet:)Sam się jasno deklaruje że dzieci nie,ślub w sumie też nie,związek bez zobowiązań...A daj se spokój:)frajer jeden:) ad2.Czemu tak jest że porządny facet nie lubi czasem poszaleć i pójść na impreze...ale nie można mieć wszystkiego:)Bierz tego:)sama bedziesz chodzić na imprezy,a on bedzie oglądał tv:)A wzrostem się nie przejmuj:)ja zawsze miałam prawie równych sobie wzrostem facetów i było ok:)

Gość Monika opini szuka
Oczywiście w obu przypadkach zakładając że jakaś chemia gra rolę:)

3 lata temu poznalam mezczyzne takiego jak pan nr. 1.... i to mnie wlasnie urzeklo :) wysoki, szczuply- mniam :) podobalo mi sie to ze jest taka dusza towarzystwa ze jest bardzo rozrywkowy.Rzeczywiscie zarabial duzo jednak mimo swej rozrywkowosci nie lubil trwonic pieniedzy.Podobalo mi sie tez to ze nie myslal o trwalym zwiazku, o dzieciach slubie...bo ja tez nie myslalam :) jednak z biegeim czasu przestalo mi sie to podobac :/ dusza towarzystwa, bardzo lubiany przez kobiety-i to mnie zaczelo wkurzac...Po ponad trzech latach w zwiazku oswiadczyl mi sie :) nie spodziewalam sie tego z jego strony przynajmniej nie teraz :) ale wtedy zdalam sobie sprawe jak bardzo zmienil sie przez te 3 lata :) mimo tego ze nadal przypomina pana nr 1 to stal sie bardziej jak pan nr 2 :) dlatego zastanawiam sie ktory lepszy.. bo niby ten drugi...jednak ja zakochalam sie w tym pierwszym...a teraz kocham tego drugiego

Gość pasemko
2 zdecydowanie ,zawsze chodzi o kogoś jedynego dla nas

11 lat temu dokonałam podobnego wyboru, zdecydowanie typ 2! i nie żałuję, mam najlepszego męża pod słońcem :) wtedy miałam 23 lata, typ 1 pasował mi na "chodzenie" ale na "bycie" zdecydowałam się z typem 2 :)

na kolejną randkę - model numer 1 kandydat na męża - model numer 2 sądzę, że tłumaczyc swojego wyboru nie muszę..

Gość Monika opini szuka
Dziękuję, czekam na kolejne wpisy - proszę pamiętajcie zaznaczyć wasz przedział wiekowy lub wiek.

Ja, od kilkunastu lat jestem związana z mężczyzną niemal idealnie pasującym do opisu nr.2;) Wspaniały Człowiek! Oczywiście ma i wady, które mnie niekiedy strasznie irytują, ale da się z nimi żyć, i pomimo że podobają mi się inni faceci, nie wyobrażam sobie życia z kimś innym:)

Gość maria24
jezeli powazny zwiazek to pan nr 2, Jezeli przelotny romans to pan nr 1 Moje kochanie wizualnie przypomina pana nr1 ale mentalnie zdecydowanie pana nr2,za to go kocham:)

Gość maria24
Wiak ja 26lat,on 28:)

Gość Monika opini szuka
Dziękuję za wasze wpisy, liczę jednak na kolejne. Rozumiem wasze wybory i opinie, zależy mi jednak bardziej na fakcie z którym chętniej byście się umówiły na kolejną randkę?

a tak na margi, nigdy nie kręcili mnie chudzi mężczyźni:P Facet powinien być duży i dobrze (acz nie przesadziście) zbudowany, a nie zasuszony patyczak:P Dziwnie byłoby się tulić do gnatów:-O

Gość maria24
Esente a ja tule sie do gnatow;)Tylko ze my obydwoje jestesmy chudzi:D a moj chlopak to nawet chudszy jest odemnie;):DCzasamy obijamy sie o siebie koscmi;)

Na randkę? Zależy, czego szukasz? jeśli chcesz się rozerwać, pośmiać, zabawić (a przy tym zapłacić za siebie), to nr.1 ;) Typ nr.2 na randkach tez może okazać się uroczy, wesoły i towarzyski. Zresztą na pierwszych spotkaniach, każdy się stara, jak może, żeby wypaść ponadprzeciętnie, więc i pan "dwójeczka" mógłby Cię miło zaskoczyć;)

maria24, przepraszam, jesli uraziłam. Naprawdę nie chciałam, ale naprawdę jakoś nieszczególnie gustuję w chudziutkich facetach;) W grubych też w sumie nie, ale mojemu się "trochę" przytyło i jest, jak jest. Idzie się przyzwyczaić do "miśka" ;)

łooo, wyżej trochę chaotycznie napisałam, ale mam nadzieję, że zostałam zrozumiana;)

Gość maria24
Esente nie,nie urazilas mnie:DKiedys tez gustowalam w miskach;)Ale mojej chudzinki nie zamienilabym na nikogo,chociazby byl 1000000razy piekniejszy,bogatszy i lepiej zbudowany;)