Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

dlaczego Wegrzy , Litwini moga jeżdzić do USA bez wiz a Polacy

Polecane posty

ich Amerykanów najwieksi dozgonni , wiernopoddańczy przyjaciele NIE!bojają się nas?

Gość czesi tez nie moga

Gość lew45
Jestes Jozio pewny ze Wegrzy i Litwini - jesli tak to wole tego nie komentowac. Mam zaproszenie do Denwer - ale zapowiedzialem ze nie bede stal po vize - polece jak zniosa - jak nie zniosa, trudno sa inne piekne i wolne kraje. Szkoda przelanej krwi naszych dziadkow.

Gość hkahjh
ja mam zaproszenie na floryde tylko bilet kosztuje tyle ze mnie na niego nie stać a ile się czeka na wize

Gość hkahjh
beznadziejnie z tymi wizami amerykanie jak do nas przylatuja to nie musza miec wizy

Gość mają wyższy PKB per capita
i mniej ich tam za praca jeżdzi, poza tym ostrożnie zta przyjaźnią bo dla Amerykanów Polska znacz tyle ile dla nas Łotwa - też sojusznik, w NATO i nawet UE ale kto z nas wie kto jest premierem Łotwy? Z Ameryki .......Polski po prostu nie widać

Gość asderiosa
Jeju ... to wynika z ich prawa, ktorego nie beda zmieniac dla 1 panstwa ;/ Sami jestesmy sobie winni ;/ Jakby Polacy nie jezdzili tam masowo i brali przyklad z takich Litwinów czy Czechów dla których USA nigdy nie było jakąś ARKADIĄ ... granice USA byłyby dla nas otwarte. Ale nie my Polacy jesteśmy tacy, że zawsze ciągnie nas tam, gdzie nie trzeba ;/ Innym powodem jest ilosc wiz wycieczkowych waznych przez 3 miesiace ;/ Nasi kochani rodacy zamiast ZWIEDZAC wola pracowac nielegalnie i jeszcze bezczelnie po tym okresie tam pozostaja ;/ Trzeba na to patrzec obiektywnie, a nie tylko narzekac ;/