Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanka22

skapa miesiaczka,plamienie

Polecane posty

Gość kasztanka22

Witam:Moze mi ktos tu doradzi,zebym sie nie martwila za nim pojde do ginekologa! Otoz przedstawie sprawe tak zawsze mialam okres reguralnie,jak w zegarku a teraz wszystko sie pogmatwalo,we wrzesniu dostalam mieisaczke 10dni wczesniej zamiast dostac 28 wrzesnia dostalam 18wrzesnia,bylo to normalne krwawienie takie jak mam zawsze.Natomiast we wrzesniu dostalam okres juz 7pazdziernika i byla to bardzo skapa miesiaczka,taka brudna krem,ledwo co czerwona,raczej brazowo-brunatna,dodoam ze brzuch mnie nie bolal co bylo anomalja,bo w czasie okresu przynajmniej pierwszy dzien zawsze zwijalam sie z bolu:oDoadam ze nie biore zadnych lekow i tabletek anty. Mial ktos tak jak ja,jezeli nie to co to moze byc??

Gość kasztanka22
przepraszam za literowki;)

Gość Pierwszy raz w życiu tak mam
Ja mam jeszcze inaczej - mam miesiączkę bez krwi - zamiast krwi jest tylko jakby osocze lekko różowe. :(

Moja koleżanka tak miała i okazało się, że jest w ciązy. bierzesz tę opcję pod uwagę? ale niekoniecznie jest tak u ciebie, bo może to być spowodowane innymi czynnikami.

Gość kasztanka22
Ja?Wciazy moge byc,nie wykluczonejezeli bylabym w ciazy to w 16dniu wtedy ostatni raz wspolzylam z moim chlopaki,bo teraz jestesmy osobno,wiadomo studia:o

może się zestresowałaś albo byłaś ostatnio na coś chora lub przeziębiona? czase też organizm mógł tak zareagować.

Gość kasztanka22
stresu nie mam zadnego. a moze to jest spowodowane tym ze od ponad pol roku nie jem miesa?Moze brakuje mojemu organizmowi jakis skladnikow odzywczych?

wydaje mi się, że zawsze jeśli coś mocno niepokoi warto iść do lekarza. na forum nie zawsze piszą osoby kompetentne, niektórzy wręcz to chyba sobie jaja robią... no i zresztą każdy przypadek może być inny. Chociaż wydaje mi się, że to nic takiego, to jednak organizm wysyła jakieś sygnały. Pozatym fajnie jest też mieć regularny, normalny okres i nie musieć się martwić.

Gość 83ania
mam podobnie od 2 okresów, przed sama miesiaczka tygodniowe plamienie brazowe, i tez sie zastanawiam od czego taka zmiana, bo zawsze co 28 a teraz co 35 dni.

moje miesiączki w ogóle są skąpe. Dwa dni tak średnio,a potem 3 dni plamienia. Ginekolog zbadał, i usłyszałam ,że taka moja uroda i mam się nie marwić. A ja się i tak martwię , bo staramy się o dziecko i niestety wciąż nie mogę zobaczyć dwóch kreseczek.