Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angeLsss

odpiszcie proszeeeee

Polecane posty

słuchajcie... wiem ze to głupie ze przez palcowke nie zajdzie sie w ciaze ;] ale moj chlopak dostał wytrysku wytarł reka swojego poźniej swoja reke o kosuzlke i poxniej mi znow wlozył palce... nie wiecie czy mozna tak zajsc w ciaze? mi sie wydaje ze to nierealne ale jak wy sadzicie? głupie pytanie ale zastanawia mnie to.. i wbijam sobie do glowy ze moge miec dziecko ... ;/;/;/ on trzymał lewa reka swojego ;]] a prawa mial we mnie xD poźniej wytarł ta lewa reka swojego i prawa włozył pod koszulke i wytarł a potem prawa reka sprawdził czy koszulka jest mokra no i wytarł reke o spodnie i wtedy włozył palce

Gość wenerolog
o rety, mam nadzieje ze to prowokacja, ale jesli serio piszesz to: a) bardzo mało prawdopodobne zebys zaszla w ciaze w ten sposób b) bardzo prawdopodobne że złapiesz jakies zakażenie albo innego syfola jak będziesz dalej pozwalac kolesiom pchać brudne łapska w szpare TROCHE HIGIENY LASKO!!!

Gość ale_świnia
nie mogliscie sie po prostu bzyknąć w kondomku jak normalni ludzie?? trzepac wacka reką to on sobie moze sam i niech wyciera łapy w co chce ale nie pcha ich gdzie nie trzeba potem...

nie było do tego warunków... to sie zrobilo szybko i tyle jak jestesmy w domu to sie bzykamy...

Gość żuber palec
jak lubicie takie zabawy wycieraniem w koszulke to radziłbym przejść na pigułe, bo inaczej któryś z plemniczków cie kiedys dopadnie...

Gość żuber palec
poważnie poważnie.. jak jestes bardzo podniecona to śluzu duzo a to swietny transport dla nasionek - których tysiące zostały na koszulce ale parę set pewnie za paznokiec mu sie wdarlo i hops do środeczka..... i gotowe

Gość żuber palec
to trzymam kciuki żeby Cie krew zalała :)

Gość to ja ja
..jak to dni płodne to jest prawdopodobieństwo ..owszem, a na drugi raz nie pozwalaj facetowi na takie zabawy bo to nie on będzie leczył syfa tylko ty.

laski ja sie naprawde boje ;(( mam jakis dziwny śluz... taki bardziej wodnisty niz zawsze ;(( za tydzien mam dostac okres ... jak go nie dostane to sie załamie śluz sie zmienia przed okresem? bo nigdy nie zwracalam na to uwagi.. a teraz co mnie nie zaboli to mysle o ciazy ;(( nie robiłam tego z synkiem była palcówka i jak on juz mial wytrysk to nie we mnie... miła troche mokra koszulke i sprawdził ta reka która byl we mnie czy nie ejst mokra... poźniej ją wytarł bo okazalo sie ze jest i znowu mi wlozyl palce ;(( moge byc w ciazy??????

Gość adaskost
angels powinno byc ok (jesli oczywiscie nie chcecie miec dzidziusia ) w ciąże nie jest tak łatwo zajsc ..uszki do gory... jesli dalej cie to bardzo niepokoi kup sobie test...nie sa to duze pieniazki a bedziesz spokojna

plemniki poza ustrojem potrafią wytrzymać od kilku do kilkunastu godzin jeśli cię to martwi kup test

Gość moglas
logiczne ze moglas tak sie nie robi!

Gość jasne ze tak
Oczywiste jest ze moglas zaciazyc- moja kolezanka podobnym sposobem dorobila sie corki:)Takze droga mlodziezy najpierw myslcie glowa a nie....:((

Gość pomocyyyyyyyyyy
w lewej mial penisa a prawa mi robił dobrze ;]]] potem prawa sprawdzil czy koszulka mokra ;] no i troszke była i wytarł ja o sucha czesc koszulki potem musial sie przedostac do mojej pochwy to pewne jeszcze ze wytarł troszke o majtki no i potem wlozyl palce ;] tez z prawej reki ;] tylka ta reko robił mi dobrze i jak? xD

Gość pomocyyyyyyyyyy
a po 2 ja jestem dziewica ! nigdy nie uprawialam sexu ! tot roche glupie dziewica i w ciazy

Gość pomocyyyyyyyyyy
to ja angelsss jak cos ;]]]

Gość tututututu
a ile masz lat? mozliwosc jest, ale niewielka

Gość pomocyyyyyy
mam 17 lat

Gość pomocyyyyyyyyyy
a dlaczego pytasz ??

Gość fiołek911111
witajcie ... od jakis 4 dni mam taki dziwny sluz... jest biały i sie nie klei ... zawsze mialam taki ciagnacy sie. za tydzien mam dostac okres czy to jest zwiazane z tym? a moze infekcja... ;/? gdy polzialam był taki kwaśny ;/ wiem glupia ejstem ze to lize ale musialam sprawdzc czemu jest taki biały i nieklejący ;/

Gość ona to ma2
ale mam beke bo chyba to ty wczesniej zalozylas temat o tym ze cos sie niby dziwnego dzieje z twoim ogranizmem masz dziwny sluz i czytalam ze laski robily sobei z ciebie jaja na temat czy uprawilas sex itd i widac ze ciebei wzielo ze niby jestes w ciazy haha

Gość fiołek91111111
bo nie wiem czy jestem !! i czy mozna zajsc przez takie cos ;/