Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

zyje w niepewności

Polecane posty

kurde zyje w niepewności w wakacje troche koresponosowałam z facetem on wział i w pewnym momencie przestał sie odzywac i z 2 tygodnie nie wysyłał wiadomosci po czym sie odezwał i wysłał zdjcie ..nie najgorsze:P i ja w ogóle zapomniałam juz o nim jak weszłam na pocze to juz było pare dni po to jeszcze czekałam zeby mu wysłaac swoje i tak ponad 2 tyg po 2 tyg wysłałam swoje zdjecie ....którego wcale nie chciałam wysyłac no i teraz sie zastanawiam czy on odpisze mineły juz 2 tygodnie io nic nie wiem czy wcale na ta poczte nie zaglada czy poprostu mu sie az tak nie spodobałam ze nawet nie raczy odpisac nie jestem jakas straszna paszteciara normalna spoko dziewczyna;) hehe kurde pewnie myslał ze jakas bogini siedzi po drugiej stronie jeszcze zdjecia chusteczkowe wysłałam:P

Gość hejaki
pewnie ma kobiete swojego zycia a z Toba pisal dla zabicia czasu i potwierdzenia a wlasciwie podłechtania swojego ego niestety tak bywa.. lepiej poznawaj faceta w realu

Gość daria1755
co to sa zdjecia chusteczkowe?

zdjecia chusteczkowe czyli chujowe;) to bardziej kulturalna wersja tego słowa:P kurde z tym wziął to nie wiem o co mi chodziło:P no ze wziął i przestał pisac no chyba poprawnie napisałam bo ne wiem o co ci chodzi:P

czyli nic nie wziął? po prostu nie cierpię takiego mówienia i pisania najbardziej znane :,,no weź, przestań'' co ma kuwa wziąć?

dobra kciukiem masz racje mieszkamy w Polsce piszmy po polsku chłopak z którym korespondowałam przestał pisac, potem wysłał mi swoje zdjecie ja nic nie pisałam ponad 2 tyg ....moze pomyslał ze ja go olałam i pomyslałam ze nie jest fajny:P heh a potem ja jemu po 2 tygodniach i nic:P i teraz nie wiem czy sie chłopaczyna zamknął w sobie bo pomyslałam ze go olałam i nie sprrawdza juz poczty albo jestem paszteciara:O