Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FelicjaNnNnNaaaaa

miękki penis..

Polecane posty

Gość FelicjaNnNnNaaaaa

Mam problem, poznałam super faceta.. jeżeli chodzi o partnera seksualnego to jestem jego drugą partnerką.. pieszczoty itp, jego penis wiadomo - jest twardy .. pieścimy się, i wystarczy ,że minute [ dosłownie ] nie pieszcze go to on robi się miekki ! co jest :/ nigdy się nie spotkałam z takim czymś,wiem,że na niego działam ,podniecam go ....ale ten penis? przed stosunkiem tez ciezko było by wszedł bo był za miękki ..ktoś moze mi pomoc?

Gość kukukuka
no wiec kochana, moj partner ma to samo - od roku sie nie zmienilo. niedlugo go wysle do seksuologa :O

Gość dziewczyny spokojnie
cierpliwosci, ja mialem podobnie za pierwszym razem, czy raczej nieudanymi podejsciami:D, po 3/4 probach bylo juz wszystko w porzadku, a moze nawet i za dobrze. Mialem dwuletnia przerwe i historia sie powtorzyla, nie jestesmy robotami, amtosfere tez wy tworzycie, tylko tego nie wypominajcie, delikatnosc w tej sferze przede wszystkim, psychologia, pamietajcie, ze to WASZA wspolna sprawa..

Gość A MI ZA TO
stoi caly czas...przed, po, w czasie, rano, wieczorem!

Gość Jacekss
Mam ten sam problem...

Gość megat
ciekawy jestem w jakim wieku jest facet o ktorym mowa bo ja mam 49 lat i mam podobny problem.Nad ranem i czasami w ciagu dnia jest OK a jak przchodzi do sexu to troche za mieki albo calkowicie lipa.Cz to juz starosc ? i zegnaj seksie?

ja miałam takiego że mu stawał i nawet był sztywny ,ale gdy chciał włozyć to mu wymiękał Upychalismy go żeby wszedł ,ale po kilku ruchach wypadał tak trwało chyba godzinę az w pewnym momencie normalnie mu wypłynęła sperma gdy próbowałam go postawić ....Masakra Nie wiedziałam że sa tacy faceci zawsze moi poprzednicy to mieli sztywne że trudno było odciągnąć od brzucha

chłopie tylko nie usprawiedliwiaj siebie ze masz 49 lat i juz koniec z seksem.Ty poprostu nie fantazjujesz gdy dochodzi do seksu i dlatego ci wymięka.patrzysz na kobietę normanlnie a nie jak na objekt seksualny.Porajcuj sie jakimś poroskiem.

wiem ze napewno troche mam stres bo przed sie denerwuje zeby bylo wszystko dobrze . kiedys jak mialem dwadziescia pare lat to nerwy powodowaly za po kilku ruchach bylo juz po zabiegu a teraz....

dużą winę w tym ponosza kobiety ktore zrażają się do miekkiego fiutka i okazuja to swojemu partnerowi mówiąc mu że brak mu męskości, na siłe próbuja go stawiać, nie chca sie z facetem "zabawiać" bo stwierdzaja że i tak nie ma efektów a pamietajcie że fiut to nie cipka i on czasami robi facetowi na złość że im bardziej on chce to tym bardziej on mu wymięka.

tu bym sie z toba zgodzil bo jst tak ze zawsze ja wychodze z inicjatywa i to ja ja bajeruje na sex i prubuje zrobic dobra atmosfere.Wiem ze morze teraz sie tlumacze ze ona nie ma ochoty na sex skoro nie ma satysfakcii ale chyba jestesmy razem zeby sie wspierac we wszystkim na dobre i na zle

jest to typowe zachowanie seksualne naszych kobiet Udaja że nie chca sie ruchąć (żeby nie wypaść na puszczalska) a ty sie starasz , potem stwierdzają że rzeczywiście po co sie zabierasz jak i tak nie możesz bo masz miekkiego.

ja mialam dwoch facetow z miekkimi fiutami...do tego o zdziwienie moje...one tryskaly bedac miekkie...stwierdzam jednoznacznie ..ze to taki typ faceta...i nie ma po prostu wzwodu...moi dwaj byly mlodzi i juz mieli taka przypadlosc a co dopiero w starszym wieku? hmm ...to pewnie doskonali kandydaci na impotentow..

Gość oooooooooooooooo
moze jakies dopalacze typu permen???????

Gość FelicjaNnNnNaaaaa
tak jak wspomniałam jestem jego druga partnerką seksualną,miał rok przerwy a lat ma 22...

chyba jest zestesowany jak miał rok przerwy Musisz podejśc do tego ze zrozumieniem i powiedzieć mu że nie musi mieć takiego sztywnego bo jestes z nim szczęsliwa bo może ciebie zaspakajać w inny sposób

Gość blakadamea
mój obecny partner ma ten problem. zdziwona bylam na maksa, gdy taki mięciusieńki penis wytrysnął taką dużą ilością spermy... wstydzę sie i boję się mu o tym powiedzieć, by poszed do lekarza, po zioła jakie3śsięgnął czy leki konkretniejsze. nie wiem co to będzie. on jest cudownym facetem.

Gość taki jeden 123
Niestety niektóre nasze polki takie są że w trakcie łóżkowych zabaw potrafią jednym słowem rozjebać faceta na łopatki że w jednym momencie opada ,a potem dziwota że nie stoi. no kurwa jak ma stać jak ona w trakcie pieszczot pierdolnie jakimś durnym hasłem tak że ja mam wrażenie że tylko mi na tym seksie zależy ,a ona to robi z wielką łaską ba poświęca się biedaczka.

Gość taki jeden 123
powiem więcej nic tak nas nie wkurwia jak wy na siłę robicie z siebie cnotki.

Gość taki jeden 123
otóż jest tak że jak partnerka jest chętna i to widać ze jej też zależy to NIE nie mięknie stoi stoi i opaść nie może. Chodzi mi o to że wy czasem (może nieświadomie) potraficie jakoś tak zniechęcić faceta w trakcie Np jakieś niepotrzebne gadanie ,albo ewidentny brak skupienia na tym co się dzieje. Ot co

Gość sie znaczy na pewno
miekl mu nie raz bo sie tak uzewnetrznia namietnie

Gość coś w psychice
mnie facet kiedyś ciągnął do łóżka, ja jeszcze nie chciałam , jemu stał, ale tak umiejętnie pokierowałam rozmową ,że mu zaraz opadł :D