Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozofiaegz

HISTORIA FILOZOFII..... kto miał - proszę napiszcie..

Polecane posty

Gość fgreqgreqr
u mnie egzamin z h.f. mial wygladac tak, ze trzeba bylo jakas tam ksiazkwe z listy przeczytac i pogadac o niej z pania, w praktyce jednak wpisywala wszsytkim dobre oceny za frekwencje tudziez za nic, a mi wstawila 3 bo ani nie chodzilam, ani nic nie przeczytalam. ale to byla wyluzowana pani.

ok jA Spasdam ulu maz mnie ciagnie do lozia :D Ja chce na studia :D :D :D. Student bedzie ok poradzisz SE :) 3MAM KCIUKI

autorko-mialam jeden semestr.egzamin pisemny.3 pytania u mnie byly i tylko 15min zeby wszystko zapisac;) pytania 2 byly opisowe a jedno to byly pojecia.ogolnie spoko u mnie to byl prosty egzam oby wiecej takich;)

Gość filozofiaegz
kaciaa - ja mam do wyboru 2 specjalnosci po 2 roku - - prace socjalną - opiekuńczo-wychowawczą. Wybieram 1 opcje. :) tak myśle. A jeśli chodzi o Twoją hsitorie no to nieźle! kaciaa - czy to były egzaminy pisemne (bo przede mną dopiero 1 sesja i tak się zastanawiam) moja grupa to 25 osób.. Zarzadzanie oswiata - organizacja i zarzadzanie - jak zwał tak zwał ale to chyba to samo. a jeśli chodzi o prawo i ochrone byc moze miałas cos podobneego ale pod inną nazwą : Prawo człowieka? Czy to była Twoja pierwsza sesja o której piszesz?Jak wspominasz egzaminy? Który najtrudniejszy dla Ciebie jedyny - Pedagogika

wYBIERZ PRACE SOCJALNA :) DOBRY WYBOR WIEKSZE MOZLIWOSCI :) Mozesz tez miec prawo karne ( mialam ) bardzo latwe ale ja z rodziny prawnikow wiec rozumiesz ;-) Najgorszy paradoksalnie historia filozofii bo na pamiec zero swojego myslenia :P sztywne zdania z ksiazki. |Najgorszy hmmmmDydaktyka :( psychologia owszem ciekawa. Ciezka tez vyla biomedyka

Gość hyhihugyg
kaciaa zatem dobranoc. 3maj się i dziękuje Ci bardzo! Lady.. - Tylko 15 min! Szock! Boje się tej sesji chociaz dopiero rozpoczete studia :( czy dam radę. A jak jest egzamin ustny - to ile osób jest w komisji, czy na sesjach duzo takich. Panikuje? eh

Gość fgreqgreqr
praca socjalna - w najpeszym przypadku lazenie po melinach i dobijanie sie do drzwi

tez sie balam pierwszej sesji i w sumie dalej sie boje egzaminow no bo wiadomo zawsze strach,ze sie nie zda;)ale nie jest az tak zle.

a jeśli chodzi o prawo i ochrone byc moze miałas cos podobneego ale pod inną nazwą : Prawo człowieka? Czy to była Twoja pierwsza sesja o której piszesz?Jak wspominasz egzaminy? Który najtrudniejszy dla Ciebie Pierwsza jaka mialam to byla biomedyka filozofia psychologia ogolna. UJdzie :) To byla pierwsza. Biomedyka egzamin ustny filozofia tez psychologia rowniez. :) Potem sie sypnely pisemne. Student ide lulu bo musze. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\daje Ci maila karotka251@wp.pl W razie czego pisz smialo :) Pozdrawiam

fgreqgreqr >>> Puknij sie w glowe. \praca po tym np pedagog szkolny pracownik MOPS-u swietlice srodowiskowe pogotowie opiekuncze dom dziecka policyjna izba dziecka DPS. jAK NIE znasz tematu sie nie wypowiadaj :P. A to o czym mowisz to wywiady srodowiskowe, wykonuja je zarowno pracownicy socjalni jak i kuratorzy sadowi.

Gość hyhihugyg
kaciaa - dziekuje Ci bardzo i uciekaj już spać :) dobranoc: )

Gość DaWiiiD
Witajcie:) mam prośbę a zarazem zapytanie czy ma ktoś test na zaliczenie z historii filozofii?? i zechciałby się nim podzielić.

Ee tam, na pedagogice to pikuś na filozofii mielismy oprócz Tatarkiewicza/Coplestona jeszcze z 10 "lektur" do 1 egzaminu z historii filozofii nie licząc reszty takze dasz rade :P nawijaj i bedzie ok

Gość MariaClara
Po przeczytaniu tego watku upewnilam sie co do tego,ze studenci pedagogiki to głąby!

Gość zielona herbatkaaa
Na studiach uzupełniających miałam historię filozofii prawa. MASAKRA. Tego nie dało się ani zwyczajnie nauczyć ani wykuć na blachę. MASAKRA. Jakims cudem to zdałam ale wiele nerwów mnie to kosztowało. NIGDY WIĘCEJ FILOZOFII PRAWA. Bleee

Historia filozofii to był jeden z moich ulubionych przedmiotów na studiach. Bardzo sympatyczny wykładowiec, egzamin też był bez stresu. ❤️ Cały egzamin można było zdać spokojnie na 4 po przeczytaniu tylko i wylacznie "Historii filozofii" Tatarkiewicza ❤️

Gość big bang
Bo to porządny podręcznik jest, mimo tego że leciwy. Ale nie wkuwać, a myśleć....to nie boli.

Gość dla mnie historia filozofii,
filozofia, to jeden z ciekawszych tematów. Duzo sie dowiedzialam - i o wielu kierunkach. Nie wiem, jak czlowiek moze sie tym nie interesowac. ASP.

Gość mam filozofię
Tatarkierwicza w wersji pdf i mp3 czasem łatwiej słuchać niż czytac ;)

Gość mam filozofię
filozofia polityczna - bardzo ciekawa

Gość lolusiaaaaaaaaaaaaaaaaa
mialam historie filozofii... mialam poprawke ale dlatego ze nie chcialo mi sie tego uczyc. poprawke mialam we wrzesniu tego roku ogolnie gladko poszlo bo gosc dal latwe pytania. filozofia wcale nie jest taka zla tylko trzeba to jakos strawic ;) powodzenia!