Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meloksia

zawroty głowy

Polecane posty

Gość meloksia

hej mam problem od paru dni dręczą mnie zawroty głowy to zanczy od soboty i nie ciągle tylko tak jakby były napadowe że przez godzinę mi się w głowie pokręci a później już jest wszystko dobrze. Zarzywam lek meloxicam czy to może być od tego jesli tak to co zrobic odstawić lek czy brać dalej i sie tymi zawrotami nie przejmować ?

Gość meloksia
up proszę niech ktoś odpiszebo teraz też strasznie mi sie w głowie kręci co mam zrobić

Gość idź do lekarza
najlepiej do neurologa.zawrotów głowy nie wolno bagatelizować! Zawroty mogą byc objawem wielu chorow|(np.cos nie tak z blednikiem)Masz moze jeszcze jakies inne objawy?Moze jestes przemeczona,niewyspana,moze sie odchudzasz albo to ciaza?W kazdym bardz razie idz do lekarza!

Gość meloksia
ciąza odpada odchudzanie też, przemęczenie być może bo bardzo późno chodzę spać zresztą co widać, ale wyczytałam na ulotce że właśnie ten lek co go zarzywam czyli meloxicam może powodować zawroty głowy, tylko nie wiem czy go odstawić czy brać dalej i czekać aż się organizm przyzwyczai

Gość albo do laryngologa

Gość odstaw lek i idz
do lekarza ktory go przepisal.zmieni na inny lub skieruje cie na badania.

Gość niwinna
idź do laryngologa , jest szybciej.

Gość Meloxicam może powodować
zawroty głowy.Idź do lekarza,niech Ci zmieni lek bo ciężko jest normalnie funcjonować jak sie kręci w głowie:o