Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistkanezwyboru

mój chłopak chce loda a ja...

Polecane posty

Gość egoistkanezwyboru

sama ne wem czy powinnam bo chce żeby mu było w koncu przyjemnie a dopiero zaczynamy uprawiać seks i na razie nie może we mnie wejśc wiec ne ma co marzyc o orgaźmie,rob mi minetki ale co z nim? czuje se jak egoistka...

Gość day
w niepisanym kodeksie seksu jest jeszcze jeden zapis - jak jesteś za młoda na seks to sobie daruj. jeżeli chcesz czegoś odmawiać jemu albo sobie tzn że jeszcze nie dorośliście. smutne ale prawdziwe

Gość erctus
bambino byly dobre.kiedys. lody takie. po dwa piecdziesiat

Gość egistkaniezwyboru
jaki znowu kodeks? on chce mi robic minetke i nie chce mnie zmuszac do loda,powiedział że jak bede chcioała...a jak nmei to nie tylko wlasnie tak sie zaczełam zastanawiac bo on na razie nie ma z tego naszego sesu przyjemnosco:(

Gość egostkaniezwyboru
a i za młoda to na pewno nie jestem bo mam23 lata tyle ze niedoświadczona....

Gość egostkaniezwyboru
słaby podszyw :o

jeżeli nie masz nie rób tego. i nie miej wyrzutów sumienia. jak by nie chciał to też nie robił by tego co robi. więc daj sobie czas na to. ale do niczego się nie zmuszaj!!!

Gość egostkaniezwyboru
może to głupie pytanie ale czy robienie loda w zwiazu w którym ludzie uprawiaja sex to standard? zastanawiam sie czy nie jestem jakas dziwna

Gość martttaa
egoistkanezwyboru -- robienie loda to nie standard. ja tego nie robie bo nie chce i nikt mnie do tego nie namowi a tym bardziej nie zmusi. Dla mnie jest to obrzydliwe i ponizej poziomu. Moj chlopak piesci mnie oralnie bo chce i to lubi. I co? To znaczy ze ja MUSZE mu robic loda???? Otoz nie musze

Nic nie musisz.. ale zapewniam Cię iż nie jest to takie okropne jak myślisz. Jak chcesz zobaczyć jak Twój ukochany jęczy z rozkoszy to polecam. Jeśli się brzydzisz możesz np spróbować ze smakową prezerwatywą =].

Gość jak chcesz
żeby mial orgazm to zrób mu dobrze ręką, nie potrafisz tego? to on Cie nauczy!

Gość lodzikowo
jezeli chlopak jest taki napalony na tego loda to mu zrob a on niech ci zafunduje minetke najlepiej jakbyscie poszli do pozycji 6/9 to jest dopiero czad

nie ulegaj modzie - w seksie sie robi i tylko to na co ma sie ochote - a nie co mowia tzw. standardy ;) to moja sprawdzona rada