Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa zona

wlasnie rano odkryla ze moj maz ma kogos

Polecane posty

Gość smutnaa zona
bo poszlam i powiedzialam tesciowej,

Gość autorko a czyje
a po jaką cholerę teściów wciągasz w wasze małżeństwo? małżeństwo składa się z dwóch osób. poza tym, co było takiego na tej karcie, która znalazłaś?

Gość złośliwa w..
Po co kłamiesz? Albo sobie uroiłaś ze Cie zdradza,albo wziełaś jego tel a nie zadną karte sim. no ale nie wiesz co On Ci powie ,bo porozmawia z Tobą jak wróci z pracy? a Ty juz do teściwej biegasz?:O

Gość ekati
to sie nie zdziw, teściowie będą bronic synka... sama przez to przechodziłam i chociaż nic nie zrobiłam, to okazało się, że wszystko to moja wina... szczerze współczuję, wiem dobrze jak sie teraz czujesz...

Gość autorko a czyje
i jeszcze dom wspólny z teściami, w życiu bym sie na coś takiego nie zgodziła, wykurzą Cię z niego nadal nie mogę się dowiedziec, bo było na tej karcie, chociaż pytałam już kilka razy

Gość smutnaa zona
nie beda bronic, tesciowa powiedziala zeby on wpypier.,.. gadalam z nim bo jak sie zorientowal ze nie ma karty to przyszedl do mnie do pracy.

Gość smutnaa zona
na karcie nie bylo zadnych sms-ow jesli ci o to chodzi, jak wlozylam karte do tego telefonu to tylko zaobaczylam w polaczeniach ten numer i ze byly z nim rozmowy w dniu w ktorym byl na szkoleniu.

Gość pytanie techniczne
w jakiej sieci ma kartę i jakiej marki telefon?

Gość autorko a czyje
nie łudz się, że teściowa będzie za tobą, cudów nie ma try strasznie dziecinna jesteś, jeśli o małzeńskich sprawach informujesz teściową

Gość smutnaa zona
wiesz do tej pory nigdy nic nie powiedzialam nic o moim malzenstwie, nigdy nie pozalilam sie na zadne problemy nawet mojej mamie, tesciowa mam naprawde super ona od samego poczatku mi mowila zebym mu sie nie dala podporzedkowac, ale ja bylam tak zapatrzona w niego ze stracilam przyjaciol przez niego bo ich nie lubial i we wszystki mu sie podporzdakowalam.

Gość smutnaa zona
a co to ma za znaczenie jaki telefon i jaka karta

Gość złośliwa w..
Heheh ale jak ma kogoś to i tak odejdzie,a Ty chcesz poprostu eszystkich nastawić zle do Niego z reszta dalej nie wiem z kim jest ile z nią jest,bo tego nie napisałas swoją drogą to szybka jesteś rano znalazłas karte sim poleciałas do pracy on przyszedł tam do ciebie,potem zwolniłas sie z pracy by poleciec do tesciowej, a teraz jestes znowu w pracy? jest dopiero 12........

ja jak zmienilam karte sim w telefonie tj np przekladam do innego, a nawet jak wyciagne karte i wloze od nowa to polaczenia sie kasuja automatycznie po wyciagnieciu karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sms zostaja a polaczenia sie kasuja!!!! na karcie sim nie mialy byc prawa zadne polaczenia bo nie niemozliwe jest :P :P jaka sciema:P

Gość złośliwa w..
pewnie ze sciema

Gość pin....
a skąd znałaś pin to tej znalezionej karty??

Gość smutnaa zona
wzielam sobie urlop bo co mialam siedziec i ryczec caly dzien w pracy? ide stad bo zamiast pocieszenia dostalam jakies oskarzenia. zegnam

Gość pin....
pytam, bo mój mąż ostatnio prowadzi dziwne rozmowy.....i nie wiem jak sprawdzić z kim...

Gość pytanie techniczne
bo może jakaś nowa technologia w tym telefonie albo opcja u operatora, że widać połączenia... próbuje Ci pomóc...

autorka poszla bo wyczailismy prowokacje i niewie teraz co ma pisac.. bo niewie skad wziela pin do karty i ze na karcie nie bylo polaczen bo to niemozliwe.:P

Gość złośliwa w..
nie wierzcie w karte połączenia moze sprawdzić tylko policja i chyba operator ale tego nie jestem pewna

Gość złośliwa w..
policja moze ale im sie nie chce z byle powodu ,gdy muszą to mogą:classic_cool:

Gość pytanie techniczne
no ale może jej mąż ma jakąś mega wypasioną komórę i można? ;) a ona ryczy, bo maż się przyznał przecież, czytajcie co pisze autorka a tak w ogóle to tez nie wierzę, tej z lotniska to chociaż się fakty zgadzały...

Gość złośliwa w..
heheh ta z lotniska była niezła;)

wy czegos tu nie rozumiecie...to zalezy jak masz ustawiona pamiec w na telefonie lub na karcie. autorka widocznie ma na karcie i dlatego jak wsadzi karte do drugiego telefonu to widzi sms, i jakie byly polaczenia.tez tak mam w telefonie. zeby sie tego pozbyc to musisz usunac wszystko z tel i pamieci a potem wgrac od nowa.ale gdzie facet jest za inteligetny zeby to wiedzial i wpadl...:))przykro...