Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdwqdwed

3 to jest normalne..ze

Polecane posty

Gość dwqdwqdwed

młoda dziewczyna 25 letnia nie ma kolezanek ani kolegow...nikt jej nie lubi, a jej najlepsza przyjaciołka jest mama..., ktora jako jedyna ja lubi

Gość to całkiem powszechne
chyba że ctoś się naoglądał Jeziora marzeń albo Beverly Hills, to może go to dziwi.

moze wcale na to nie zasługuje . a jest ofiara plytkosci i schematow otoczenia. a moze jest pod prąd bio tylko szlachetne ryby tak plyna. ale motloch tego nie kuma tylko się dziwuje.

Gość fdsfdfsfs
Ale mowisz o sobie?

Całkiem normalne. Zalezy o jakim towarzystwie mówisz. Jak motłoch to fakt - nic nie traci kobieta. a jak ma wokol siebie wartosciowych , a takich niestety coraz mniej - to niech się postara albo z nią coś nie tak.

Gość Ja ci odpowiem*
Tak, to mozliwe. Byc moze ta osoba jest introwertyczka, jest zamknieta i gdy styka sie z ludzmi otwartymi oni jej nie rozumieja, a czesto nawet takie osoby neguja :/ taka osoba ma bogate wnetrze, mimo tego, ze moze ma jakies kolezanki to czuje sie samotnie i niezrozumiana, rozumie ja tylko jej wlasna mama, ktora ja zna najlepiej. Takie sa moje spostrzezenia z obserwacji i doswiadczenia.

Gość ferfef
moim zdaniem to nie jest całkiem normalne