Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagmarka24

Czy ktos sie zna na aparatach fotograficznych?

Polecane posty

Mam szybkie pytanko? Czy ktos z was zna sie na aparatach fotograficznych? Nie chodzi mi o te male cyfrowki? Taka juz mam i niestety nie wystarcza mi! Chodzi o taki lepszy z duzym obiektywem itd:) Co polecacie Nikon, Canon, Sony czy moze jeszcze co innego? Cena wlasciwie nie gra narazie roli! Zupelnie sie na tym nie znam, a chcialabym robic ladne zdjecia. Na co trzeba uwazac przy zakupie! I o co chodzi z ta lustrzanka?

Cena powiedzmy ze do 4 paczek:) Chce robic zdjecia amatorskie! Czesto podrozuje i niestety odkrylam ze zwykla cyfrowka nie da sie zrobic ladnych zdjec! Wszystko sie zlewa, wyglada jakbym stala na tle fototapety:O Ciagle mi w nich cos nie pasi:O

Gość człowiek robi zdjęcia
"Zupelnie sie na tym nie znam, a chcialabym robic ladne zdjecia." rada jest tylko jedna: to człowiek robi zdjęcie i nawet na najprostszym aparacie można zrobic dobre zdjęcie. Jeśli się na tym zupełnie nie znasz, jak piszesz, to radzę najpierw trochę się doszkolić w teorii. A jak już będziesz wiedzieć co robisz i dlaczego to robisz to wtedy zacznij się rozglądać za innym modelem aparatu.

Gość człowiek robi zdjęcia
Dopóki nie poszerzysz swojej wiedzy to gwarantuję ci, że będziesz robić drogim aparatem dokładnie takie same zdjęcia jak robisz tańszym :-O

Gość robie coraz lepsze zdjecia
nOM, NIESTETY Praktyka czyni mistrza, na poczatek proponuje bardzo fajny aparat canon G9 ja na nim sie uczylam mam tez canon eos 30D robie nim portretowe zdjecia kup sobie ksiazke o fotografii, przydatna