Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ałć

wypadanie włosów

Polecane posty

🖐️ No tragedia 😭 tak mi wypadają włosy, że za miesiąc łysa będę, dosłownie. Lekarz ostrzegał, że nie tyle w ciąży, co po porodzie może być wzmożone wypadanie włosów, u mnie nic takiego nie było, chyba, że teraz (prawie rok) jest to \"po porodzie\". Obchodzę się z włosami jak z porcelaną, żeby nie narażać ich bardziej, stosuję różne maseczki, szampony i odżywki, nic, nul, zero. :(

Cholera! Wiedziałam, że o jakichś wspomagaczach zapomniałam, witaminy i inne doustne preparaty, macie rację. Jeszcze dzisiaj wyskoczę do apteki i wyposażę się w skrzypy polne i inne koncentraty witaminowe. Dzięki.

tutaj masz nazwe szamponu i odzywki, ktorych uzywalam z takim samym problemem jak Ty kupilam to w sklepie zielarskim no i cena jest znacznie mniejsza niz np vichy itp ja stosowalam sie dokladnie do podanych na etykietach wskazowek, bralam witaminy i wydaje mi sie,ze wlosow mam conajmniej dwa razy wiecej i sa zdrowe i blyszczace :) Moc Natury WAX intensywnie regenerujacy szampon do wlosow slabych ze sklonnoscia do wypadania i odzywka z tej serii, wybierasz taka, ktora najbardziej Ci pasuje bo sa rozne naprawde polecam pozdrawiam

ja tez tak mialam wlosy lecialy garsciami , naprawde myslam ze wylysieje.... kupilam bellise witaminy i Wax odzywke do wlosow ...po problemie... naprawde kazdej polecam-rewelacja

Mnie tez wypadaja bardzo wlosy :( Kiedys niezle wylysialam z powodu zaburzen tarczycy i od tego czasu bardzo polecam Alpicort E (na recepte :( ) super jak dla mnie. Po nim faktycznie odrastaja wlosy. Najpierw meszek :) a z tego meszku geste, fajne wlosy.