Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różnica wiekuuuuuu

Do wszystkich !!!!!!!! Czy uprawialibyście seks z ..............................

Polecane posty

Gość Różnica wiekuuuuuu

kims kto jest starszy od was o 20 lat ? Np : Chłopak 20 letni z 40-latką i odwrotnie

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
raczej nie, no chyba ze wyglądałby duzo młodziej i niewiedziałabym ile naprawde ma lat

Gość pomarańczowa szlachta
z 40 latkom :o musiałaby się bardzo dobrze trzymać w innym wypadku nigdy :p

Gość ja tak
nie widzę problemu- tzn. wie knie jest dla mnie problemem i nie na tej podstawie oceniam ludzi

Gość Salome*
ja uprawiałam z duzo starszym facetem - było ZAJEBISCIE, miał świetne wyczucie i niesamowicie mi dogadzał, to był najlepszy sex w moim zyciu.

Gość Salome*
przeszkadza mi jedynie fakt ,że był to mój ojciec ,ale było minęło :classic_cool:

Gość Salome*
do tego co sie poe mnie podszywa: ZAZDROSCISZ MI UDANEGO SEXU !!!

Gość Kasndraaa
ja mam 22 lata a moj facet 62 ( i mamy sex bardzo udany ) Jestesmy ze soba 2 lata.

Gość Salome*
zazdrościcie mi tego ,że potrafił dokładnie wyczuć moje potrzeby ,, dostosował temperaturę i nacisk swojego klot.za oddawanego wprost na moją klatę :classic_cool:

Gość 3gftrhqwuih3jqrf
T A K !!!!!!!

Gość Bellissima_
Nigdy mi się nie zdarzyło, ale kręci mnie taki jeden nauczyciel w-f, ledwo po 40 stce, ajć, ja jego też, niestety on ma żonę, raz już ją zdradził, Ja nigdy bym na to nie pozwoliła, żebym była kolejną przyczyną dramatu w tej rodzinie, pomarzyć jednak można, swoją drogą, jak ktoś kto ma przepiękną i mądrą zonę, piekne dzieci, zdradza zonę z bazylem, po czym przylapany wraca do zony a ta chyba dla dzieci jest przy nim, choc widac ze sie kochaja a przyanjmniej pozadaja

Gość 3gftrhqwuih3jqrf
CHCIAŁABYM CHOCIAZ RAZ ZOBACZYC JAK TO JEST Z TAKIM STARSZYM FACETEM. JA MAM 26 LAT, MOJ MĄŻ I W ÓŁZKU JEST.....KRECI MNIE SEX Z TAKIM DOSWIADCZONYM!