Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toys

Jaki prezent dla rocznej dziewczynki na urodziny???

Polecane posty

Gość toys

Dziewczyny, Szukam pomysłu na prezent urodzinowy dla rocznej dziewczynki - tak do 150 zł. Dzięki :)

Też się zastanawiam,bo w listopadzie urodziny mojej chrześnicy.Myślę,że kupimy jej ten nocnik który gra Fisher Price,ale jeszcze się nad tym zastanawiam.....

Gość toys
hmmm - nocnik mamy ale taki zwykły - jakos nie mam zaufania do tych grających, świecących itp huśtawka - fajny pomysł ale obawiam się, ze starsza będzie też chciała z niej korzystać :O a nie chcę wojny klocki, wózek - mamy :( plecaczek i podusia - pomyślę nad tym :)

Gość to sa rzeczy calkowicie
nieprzydatne! wozek? lakla? to wszystko dziecko predzej czy pozniej rzuci w kat. lepiej zainwestowac w zabawki edukacyjne, ktore rosna razem z dzieckiem.

Gość toys
to sa rzeczy - a jaka zabawke polecasz? kurcze - oglądam te zabawki ale naprawde ciężko cos wybrać :( i niby mam starsza córe to powinnam się orientować a tu taka lipa :(

Gość toys
ja swojej siostrzenicy - ale co ta zabawka robi? jaka jest zasada jej działania?

Gość to sa rzeczy
to jest trudny wiek pod wzgledem wyboru zabawek.dla chlopca troche latwiej bo mozna jakies klocki kupic. ja polecam ciekawe ksiazeczki, ktore graja szczeleszcza, swieca itd. a najlepiej jak wybierzesz sie do sklepu i poszukasz czegos, bo zabawek jest cale mnustwo, a jak przyjdzie co do czeko to nie ma z czego wybrac. ja zawsze ide do sklepu, czytam od jakiego jest wieku i wybieram tylko to co jest w stanie rozwinac dziecko.

Gość toys
Fajna suka - ona juz kolczyki ma zakupione od dawna - leża w szufladzie-babcia sie pospieszyła :P to są rzeczy - powiem tak - byłam ostatnio w takim sklepie bo mamy u nas super ogromny market z zabawkami i obłaziłam cały i wyszłam z niczym - mam wrażenie, ze te zabawki do niczego sie nie przydają, nie rozwijaja dziecka :( dlatego pytam o poradę, jakieś konkretne pomysły bo sama jakoś nie potrafię nic wybrać

Gość toys
może niekoniecznie taki jak na zdjęciu ale również trzykołowy wiec bez zensu kupować nowy :(

Gość toys
bez sensu* miało być ;)

Gość moja córka dostała
a taka tablica z Ikei - zobacz w pokoju dziecięcym >> zabawki - tam jest dwustronna tablica - z jednej strony pisze się kredą z drugiej mazakami zmywalnymi, moja córka ma rok i miesiąc i coraz bardziej się interesuje rysowaniem, dlatego w najbliższym czasie jedziemy do ikei kupić jej to ustrojstwo :D

Gość toys
moja córka dostała -> wiesz jakoś o takich rzeczach nie myślę bo moja starsza ma 3 latka i nie lubi malować, woli puzzle i klocki; ale ogólnie ta tablica to fajna sprawa Fajna suka - ja nie musze pytać co potrzebują bo to dla mojej córki :P - mała dostała od dziadków pieniążki z przykazaniem zakupienia czegoś fajnego - i co ja mam zrobić? :( a ta zabawka, którą pokazujesz to podejrzewam, że pójdzie w kąt po pierwszym dniu myślałam, żeby jej coś kupic takiego przyszłościowego właśnie przyszedł mi na myśl taki fotelik - one sa chyba z fisher price'a, że najpierw jest taki zwykły leżaczek a później zmienia sie go w fotelik bujany dla starszego dziecka - tylko muszę sprawdzić ile to kosztuje

Gość to sa rzeczy
to moze juz lepiej takie krzeselko, ktore najpierw jest do karmienia dziecka, a pozniej rozklada sie je na stoleczek i stolik?

Gość toys
to sa rzeczy - w tym sęk, że krzesełko do karmienia też już mamy bo ona od dawna w nim je ;) ale tak sobie myślę, że chyba trochę szkoda kasy na ten leżaczek fotel bujany z fishera - mogłam to kupić jak była mała :(

Gość toys
Fajna Suka - aktualnie najlepsza zabawka - ręcznik z kuchni zakładany na głowę i butelka plastikowa po wodzie :P

Gość toys
to są rzeczy - chodzik - pchacz - autko mamy ;) ale rzeczywiście sprawdziło sie u starszej córci i młodsza też bardzo go lubi :) i tak jak napisałas posłużyło nam bardzo długo takie ustrojstwo ;)

Gość toys
nie takie z księżniczkami itp przećpane cukierkowo ale taka forma - jakby autko do pchania i do odpychania się nóżkami :P

Gość toys
ta kostka tez jest fajna, też sie nad nią zastanawiałam :) do kuchenki jakoś nie mam zaufania - nawet starsza jeszcze sie w dom nie bawi a juz ma zabawki typowo "domowe"

Gość toys
ahhh - u mnie buty to tez standard do tego jeszcze wyciąganie węgla z kominka (oczywiście zimnego węgla :P )

Gość toys
Hej Dziewczyny :) Kupiłam tą kostkę edykacyjną - fajna zabawka :) i do tego kupiłam taki fajny zestaw instrumentów w kształtach zwierzątek - biedronki, pszczółki, żuczki - świetne :)

Gość toys
Dziewczyny, to znów ja :) Jeśli chodzi o kostkę edykacyjną - świetna sprawa - polecam :) (linka już nie podaję bo był wcześniej) natomiast druga zabawka - ten zestaw instrumentów też bardzo mi się podoba - od rana spokój bo obie gwiazdki bawią się tymi instrumentami :) podrzucam linka gdyby ktoś był zainteresowany http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/store3-store_2019_10928919