Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjfgfgfgf

mam 27 lat i nadal jestem dziewicą !boje sie isć do gina ,że mnie wyśmieje....

Polecane posty

Gość fgjfgfgfgf

Chce tak bardzo iść do gina zrobic badania ale przyjaciolka powiedziala mi ze sie wysmieje i ze bedzie opowiadac anegdoty kolegom o mnie ..ze jestem dziwoląg..jak mam isc do gina skoro jestem dziewicą ??jak ona mnie zbada w ogóle?:( najsmieszniejsze jest to ze jestem ładna i zgrabna ale mam lęk przed seksem straszny ..ktoś kiedyś mnie próbowal wiele razy zgwałcić..dlatego nie mam doświadczeń:( co on pomysli ze taka laska jak ja nie ma seksu za sobą ?:( nie chce sie chwalic ale mówie wam tylko ze jeszcze bardziej sie zdziwi jak mnie zobaczy..

Gość ekati
to idź do kobiety ginekologa i uprzedź że jesteś dziewicą...

Gość fgjfgfgfgf
puknij sie? cholera o co ci chodzi ? jak nie potrafisz poradzić to nie pisz. myslalam ze chociaż tu znajde porade.

Gość dlldldldllddl
Idź do kobiety, KONIECZNIE. To facet może to skomentować jakoś debilnie, kobieta nie. Wiem, bo sama w twoim wieku byłam jeszcze dziewicą. A tak w ogóle to masz się zachować asertywnie. Nic jej do twojego życia seksualnego, to twoja sprawa i to jej dokładnie powinnaś powiedzieć.

Gość to jedz do innego miasta
do kogos kogo juz nigdy n ie zobaczysz..

Gość dlldldldllddl
A tam naprawdę, jesteś dzwadłem dlatego, ze nie byłaś jeszcze u ginekologa, a nie dlatego, że jesteś jeszcze dziewicą.

Gość dlldldldllddl
Nie wszyscy dupczą się bez oporów i w każym wieku, chłopcze lub dziewczyno.

Gość earten
Wszystko brednie. Idź normalnie i bez oporów, a w razie czego przywołaj tą panią do porządku, że nie jej sprawa.

Gość mariiiii
ja straciłam dziewictwo w wieku 25 lat...a całe studia zarabiałam na życie jako modelka, więc zapewne jakaś odpychająca nie byłam... odpierdolcie się od niej...

Gość fgjfgfgfgf
no własnie tylko jedna osoba wie ,że nie mam seksu za sobą .. przyjaciólka..reszta nie.. wstydze sie o tym mówić..nic mi nie dolega kompletnie ale chce isc sie zbadac ..chociaz ciezko bedzie mnie zbadać bez przerwanej błony dziewiczej :(już sama nie wiem.. wszystko przez wstyd..

Gość fajakaala
NIE WIERZE CI DZIEWCZYNO - przymknij się matole.

Gość laska klamie na bank
HAHA DRUGA ADRIANA LIMA SIE ZNALAZŁA KTÓA UDAJE ZE W WIEKU 27 LAT NIE MA SEKSU ZA SOBĄ ..A TO DOBRE

Gość fajakaala
Lekarz zdada cie tak, że nic ci nie zrobi. Co ci się wydaje, że do lekarza nie chodzą dziewice? Ja była pierwszy raz jak jeszcze prawie byłam dzieckiem. To normalne, ze ginekolog ma tez do czynienia z dziewicami.

Gość fajakaala
Nie każdy skundlił się w wieku 13 lat tak jak ty.

Gość prawiczek 28 lat
fgjfgfgfgf Chce tak bardzo iść do gina zrobic badania ale przyjaciolka powiedziala mi ze sie wysmieje i ze bedzie opowiadac anegdoty kolegom o mnie ..ze jestem dziwoląg..jak mam isc do gina skoro jestem dziewicą ??jak ona mnie zbada w ogóle? najsmieszniejsze jest to ze jestem ładna i zgrabna ale mam lęk przed seksem straszny ..ktoś kiedyś mnie próbowal wiele razy zgwałcić..dlatego nie mam doświadczeń co on pomysli ze taka laska jak ja nie ma seksu za sobą ? nie chce sie chwalic ale mówie wam tylko ze jeszcze bardziej sie zdziwi jak mnie zobaczy.. to fanatstyzcnie myslem ze juz nie znajde...... 🌻

Gość prawiczek 28 lat
szukasz polowki?

Gość anka2222222222
jak tak mozna pisac ze ktos nie wierzy??!! Nie przeczytałas ze ta dziewczyna ma uraz do seksu bo ktos ja kiedys próbował zgwałcic?! I owszem jest to mozliwe zeby byc w tym wieku dziewicą! Nie dlatego ze ktos jest brzydki tylko własnie dlatego ze ma jakis uraz psychiczny albo po prostu swoje zasady. I jezeli prosi o pomoc to jej pomózcie a nie wypisujecie swoje komentarze na temat tego faktu ze nie uprawiała seksu!!! To jej sprawa i nic wam do tego

Gość laska klamie na bank
SAMA SIE SUKO ZAMKNIJ. WSTYD JAK CHOLERA W WIEKU STAROSCI NIE MIEC SEKSU ZA SOBĄ LASKA JEST NIEPELNOSPRAWNA PEWNIE ZE NIE DUPCZYLA SIE ALE NAWET CI SIE DUPCZĄ ..WCZORAJ W EKSPRES REPORTERÓW NAWET BYLO ZE DWOJE UPOSLEDZONYCH NA WÓZKACH BYLO PO SLUBIE I CHCĄ SIE O DZIECI STARAĆ..WIEC ONA MA SZANSE..

Gość magdylena
przecież zakonnice są dziewicami i chodzą do ginekologa i wiele kobiet jest dziewicami do 30 albo całe życie, nie bądź wrażliwa na swoim punkcie.Gin na pewno nie wyśmieje, poprostu należysz do mniejszości.

Gość anka2222222222
spierdalaj z tego forum jak masz zamiar kogos obrazac

Gość zakonnice raczej nie chodzą
zakonnice chodzą do ginekologa? nie wierze...przeciez by ich tam dotykal a to grzech i pokusa:) a jakby im sprawil przyjemność wziernikeim to co ?:)

Gość anka2222222222
Zaden gin nie ma prawa cie wysmiac. To twoja sprawa czy jestes dziewica czy nie. Najlepiej idz do kobiety. I nic sie nie przejmuj pisaniem tych niektórych idiotek na tym forum. Głowa do góry

Gość fgjfgfgfgf
dziękuje z całego serca za wyrozumienie:( myślalam ze same bluzgi tu zobacze ale nie. boję sie strasznie isć ..boje sie ze ze wstydu sie zapadne tam jak mnmie psyta czemu nie mam za soba tego..boje sie przyznać ile mam lat ..:(

Gość fajakaala
Spierdalaj stąd, kundlu. Masz z tym jakiś problem? Tatuś gwałcić od małego? Wujkowie wkładani łapy??????? Załujesz czegoś? I przestań drzeć tą śmierdzącą mordę drukiem.

Gość z własnego doświadczenia
wiem, że ginekolog zanim zacznie badać zadaje pytanie" stosunki były"? Napisze Ci tylko w karcie"virgo" i nie będzie żadnych komentarzy z jego strony. Ja dziewictwo straciłam po 30 roku życia. I w te pędy do gina!

Gość rfefwe
Ja byłam dziewicą do wieku 28 lat (pomimo braku jakichś uprzedzeń). Do ginekologa poszłam bez najmniejszego wstydu zbadać się, też po raz pierwszy w wieku tylu lat. Wolałam do mężczyzny bo uważałam że właśnie oni są oszczędniejsi - z racji dystansu między płciami - w wyrażaniu swoich opinii, naleganiu na badania itp. Nie zawiodłam się. Lekarz zachowywał się z należnym szacunkiem i wstrzemięźliwością w słowach, nie zdziwił się też ani trochę (to co dla ciebie jest niewygodne i krępujące, dla doświadczonego lekarza jest jednym z wielu podobnych przypadków). Innymi słowy jak już się wybierzesz, to najpewniej przekonasz się że nie było się czego bać. No, chyba że ci się trafi jakieś dziwne indywiduum, a zapewne tacy się zdarzają, ale wtedy wiedz że nie ty jedna usłyszałaś coś głupiego od takiego lekarza.

Gość anka2222222222
jezeli dla ciebie 27 lat to starosc to gratuluje. A ty ile masz lat??? Pewnie puszczałas sie na prawo i lewo juz w liceum i uwazasz ze to powód do dumy kretynko? Dziewczyna napisała ze ma uraz bo ktos ją próbował zgwalcic czy to do ciebie nie dociera??!!

Gość fajakaala
Po prostu niektórym sukom ktoś wydupczył mózg. Może za dużo spermy łyknęłaś w życiu, tak się kończy nałogowe obciąganie po bramach.

Gość prawiczek 28 lat
fgjfgfgfgf nikt sie nie bedzie smiał!!!!!!!!!!!!!!!! ja zyje Z Bogiem mam go mocno w serduszku i seks tylko po slubie....