Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżazgaa

Sex analny . !

Polecane posty

Gość Dżazgaa

witam;)) _ niedawnoo z moim chlopakiem sprobowalismyy kochac sie analnie...to byl moj pierwszy raz ... penis nie chcial za bardzo wejscc wiec kotek posmarowal mnie kremem... troche szczypaloo mzoe przez 3 sekundy..pozniej juz szlo niezlee i nawet byl oto przyjemnee..:) _ lecz jemu przez krem nie sprawia to przyjemnoscii..i keidyss sprobowalismyy bez kremu i bolaloo mnie jak cholera:( nie moglam wytrzymacc...;( powiedzialam nie i juzz nie chcialam... to byl okropny bol.. i powiedziall ze nastepnym razem jak dojdzie do tego to zebymm zacisnela zebyy i nie mowila ze mnie boli i ze musze wytrzymacc bo inaczej sie nie da i sie keidys do tego przyzwyczajee... nie wiem co robic:(

masz pizgnietego chłopaka. raz, jak to przez krem nie czuje? dwa, masz kurwa zacisnac zeby , bo jemu ma byc dobrze/????????? cham nmad chamami:I:O:O:O

.... przepraszam za określenie ale ... POJEBAŁO go??? Spytaj go czy chciałby żeby mu facet wjechał w tyłek bez wazeliny. Seks powinien sprawiać przyjemność wam obojgu. Nie jesteś zabawką do "dmuchania", Twoje odczucia też się liczą!

Gość ja bym się zgodziła
pod warunkiem że najpierw on pozwoli sobie wsadzić w pupę tej samej co jego penis wielkości ogórka, oczywiście bez kremu.

Gość łomajgad
no to nie zazdroszczę chłopaka :(