Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana...........

jak z tym walczyc? co robic?

Polecane posty

Gość zalamana...........

witam..mam dosc powaznt problem. niektorym moze sie wydac smieszny.ale dla mnie to ogromny klopot..otoz..jestem osoba bardzo roztrzepana.nie wiem co robic, jak robic, jak sie kontrolowac zeby bylo ok. wszystko robie w pospiechu, ciagle albo cos potrace, albo rozsypiue, albo stluke, albo rozleje...tutaj jakis niedokrecony kran,v zostawiony papierek, otwarta szafka, niedokrecone mleko-rezultat-ciekne. zdaza mi sie to bardzo czesto. jest to bardzo krepujace. mam wrazenie ze mam 2 lewe rece.manualna nigdy nie bylam.jestem zalamana, zwl. ze moj chlopak psotanowil mi pomoc w pracowaniu nad soba, i wypomina mi , wytyka i pokazujewszystko to co robie zle...jest tego pelno...ja juz sama nie wiem czy jestem taka beznadziejna, czy co. nie wienm..jak nad soba pracowac? co robic? macie moze jakies pomysly? rady?moze ktos ma podobny problem... z gory dziekuje

Gość do psychologa
a może ty masz ADHD?

Gość zalamana...........
nie, az taka zywiolowa nie jestem. nerwowa tak. nie wiem jak to wytlumaczyc>>>brak uwagi, roztargnienie, mam wrazenie ze taka fajtlapa ze mnie...

Gość koza glupia
Naucz się z tym żyć i w chaosie można się odnależć