Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KILLER1

Ostra i szybka kopulacja, a oralne pieszczoty cunnilingus!

Polecane posty

Gość KILLER1

Witam! Brzydzę się oralnych pieszczot trochę :( ale czy będę musiał lizać wargi sromowe mniejsze i większe, aby było mokre tak, żeby penis gładko i ślisko wchodził przy ostrych i szybkich jak i wolnych ruchach posuwisto-zwrotnych, czy nie muszą być nawilżone aby penis gładko i ślisko wchodził? Czy są tu tacy którzy nie uprawiają cunnilingus, a penis gładko i ślisko wchodzi przy szybkich i wolnych ruchach posuwisto-zwrotnych, jeśli tak to proszę podzielić się doświadczeniami, lub o szczere odpowiedzi. :( plis bo mam stresa :(

Gość łał łał o jacie cunnilingus
jak dla mnie to dla ciebie za wczesnie na seks, piszesz o czyms o czym nie masz pojecia - chyba za dużo sie o tym naczytales i podchodzisz jak do tego niedojrzale, jak do jakiegos mechanizmu... co to w ogole za początek z tymi wargami.. mam nadzieje, ze to była prowokacja

Seks oralny wcale nie jest obrzydliwy, nie bój się. Ty byś pewnie chciał żeby partnerka robiła Ci loda co? Wystarczy że oboje się wykąpiecie i uwierz mi nie będzie tak strasznie. Ale jak nie chcesz to się nie zmuszaj ale nie oczekuj że Twoja panna będzie Ci chciała robić dobrze ustami.

Gość KILLER1
właśnie nie chce żeby dziewczyna robiła mi loda nie wszyscy mężczyźni lubią seks oralny, proszę o dalsze wypowiedzi.

Gość KILLER1
chce tylko, wiedzieć czy wargi sromowe muszą być mokre, czy nie, i czy jak nie wykonam cunnilingusa to czy penis będzie wchodził do pochwy gładko i ślisko podczas wolnej lub ostrej i szybkiej kopulacji.

Gość KILLER1
Gdy bardzo doskwiera mi samotność, wkładam rękę do odpływu zlewozmywaka podczas wypuszczania wody, co powoduje u mnie chwilowe wrażenie, że wciąga mnie wielka romantyczna miłość. :classic_cool:

Gość anka baranka 2 kija
wspanialy podszyw!!::D:D: ukłony!!:D:D:D:D:D:D

Kieeeeeeeedysssss dawno mialam opory przed oralem takie jak i ty moze... ale to naprawde cudowne, sprobuj raz a sam zobaczysz... a co do problemu to zalezy od dziewczyny czy nie ma problemu z "suchą cip.ka" , jak już naprawde sie bedziesz brzydził :S to albo jakis zel z durex`a, i nie musisz jej lizać zeby Twoja ślna zostala na jej cip.ce, użył mózgu...znaczy pomyśl :)) hehe

Gość KILLER1
ej nie podszywaj się.