Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekm

sex z bardzo wysokim facetem.

Polecane posty

Gość ekm

Witam. Spotykam się z chłopakiem który jest wysoki, w stosunku do mnie bardzo wysoki. Mam 163cm on 195cm takze różnica jest ogromna coprawda to dopiero początki może dlatego wciąż widzę tę różnicę miedzy nami, ale zastanawiam się jak wygląda sex z tak wysokim partnerem. Odpowiedz jest prosta-normalnie....teoretycznie bo jeśli przykładowo kobieta jest na górze a facet leży....czy byłabym w stanie podczas stosunku się z nim całować czy po prostu nie dosięgnę?Bardzo mnie to zastanawia a na chwilę obecną do łóżka jeszcze się z nim nei wybieram.

Gość hmmm........
spokojnie dosięgniesz :) mój partner jest wyższy o jakieś 28 cm i świetnie dajemy sobie radę :)

Gość ekm
bardzo bym chciała aby i życie seksualne z nim było udane, i aby z pozoru ta pierdoła nie stała temu na przeszkodzie;) Troche mi z tym dziwnie-sięgam mu pod pache i tak "daleko " mam do niego, ale już starciłam dla niego głowę, za późno;)

Gość hmmm........
ja noszę szpilki ... no może nie do łóżka, ale naprawdę nie masz powodów do obaw ;)

ja mam 163cm,moj facet 190cm...dosiegniesz:) jedyne co jest nieosiagalne to sex na stojaco...choc mozna jakis podnozek podstawic...z reszta problemow nie ma

Gość gossssko
a powiedz czy jest pulchny czy szczupły?

Gość ekm
raczej szczypły choc wysportowany-koszykarz;)