Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

Rozumiem, juz rozumiem swój błąd, lecz cofnąć sie nie mam szans...

Polecane posty

Gość zws
juz ty sarah nie badz taka skromna jaki blad? ja tu bledu nie widze widze, ze stalas sie facetem i to bez zabiegu chirurgicznego gratulacje powodzenia na nowej drodze zycia :)

_Kwiatek a myslisz ze mna sie nie bawiono? Wy mnie nauczyliscie tej zabawy... tyle, że nigdy nikomu nic nie obiecywalam a mnie panowie złote gory zawsze obiecywali a potem nawet "zegnaj" nie slyszalam

Gość zws
właśnie tak sie czuje, kiedys inna byłam to sie nazywa ewolucja :) kiedys to wiesz - mielismy raczki do kolan

no dobra. ja sie nia faceci bawili to faktyczne, usprawiedliwiam.ja tam nigdy nic kobietom nie obiecywalem, nie wiem, moze jakis dziwny jestem :o

to nie jest śmieszne, jak teraz patrze na swoje zachowanie oststnio to zachowywalam sie jak facet, który kreci z kilkoma laskami na raz i kazdej mowi ze jest jedyna:O przyznaje sie: kłamałam ich, jednego dnia spotyklam sie z 1, drugiego z 2 a w miedzy czasie przypadkowo poznawalam jeszcze kogos, do tego robilam to tak blyskotliwie i niewinnie ze wszyscy mi jedli z reki... no i sie doigralam:(

Gość zws
daj spokoj sarah. nie kokietuj nas

Gość zws
czuje romans sarah z zws. rolę męską gra.... zws zawsze o tym marzylam dziekuje panie rezyserze

sarah - sprobuj teraz z zws. moze ci sie spodoba a wpadki na pewno nie bedzie ;) mnie sie snilo w wakacje ze umieram,brrr dobrze ze sie obudzilem.to chyba dno wtedy mialem lokalne

Gość zws
przepraszam ale ja jestem wierna lusce

Gość zws
zws a co ty na role "meska" do faceta? wiesz o czym mowie-ty kierujesz wszystkim dopiero 11:03