Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie ...

co myslicie o tej zabawce

Polecane posty

Gość Biedna biedna
134zł za kawałek plastiku które dziecko może łatwo połamać i zjeść nie daj Boże kawałek?!? a nawet jak nie zje,to połamie,albo rzuci w kąt...Moim zdaniem nie warto....

Gość ufghfghf
wszystko z fisher prica jest szkodliwe-byl ostatnio artykuł o tym

Gość prosze o opinie ...
troche drogie dlatego pytam czy warto moze ktos ma ,jestem ciekawa czy dziecko sie tym bawi

moja siostrzenica ma podobną zabawkę i bawi sie nią do tej pory- przez 3 lata prawie. Z tym , że teraz jej to służy jako dom dla wróżek:) Dodam, że pomimo kilku upadków nic się nie połamało.

Gość balladynka32
zabawka jest super fajna na prezent jesli o tym myslisz. a ze droga - kochane - ja swojemu tylko takie kupuje - bo SIE NIE PSUJA I NIE ŁAMIA. dostal od moich kolezanek rozne tam plastki, to trzaskaly przy zabawie az wiory lecialy. a zabawki chicco, FP czy little tikes sa nie do zdarcia - no moze przy zbyt mocnym rzucaniu troche sie farba porysuje. jesli chcesz kupi dla swojego - to nawet nie ma co patrzec na cene.

Gość mamawiwi
balladynka32 -potwierdzam.fishera zawsze warto kupić.chociaż drogawy ale zabawki są wieczne chyba.znajoma ma zabawki z fishera z przed 12 lat i mają lekkie ślady urzytkowanie a teraz bawi sie jej 2 dziecko

balladynka32 - popieram w 100% :) ja tam wolę kupić młodemu jedną zabawkę z FP niż kilka podobnych ale tylko z wyglądu.. u nas tanie zabawki kompletnie się nie sprawdzają, dość szybko się łamią, nie dość że to niebezpieczne to potem jest ryk jak po godzinie zabawy trzeba zabawkę, a raczej jej części wywalić :(