Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudyśka

Bardzo sucha skóra dziecka...

Polecane posty

Czym zabezpieczacie skórę dizewcka na zimę? Mój maluch ma baaaardzo suchą skórę, od niedawna wiem że cierpi na azs :( Ciekawa jestem czym Wy zamierzacie zabezpieczać skórę maluchów z taką skórą na zimę?

ja na oilatum krem jestem uczulona i wiem, że nie tylko ja.. dlatego sama "uczulam" i radzę wypróbować najpierw za uszkiem u dziecka - obserwować reakcję, która pojawi sie (bądź nie) do 48 godzin

Rany dzięki za szybkie odpowiedzi :D Możecie mi coś szerzej opowiedzieć o tych kosmetykach, jakieś doświadczenia? No i dodam jeszcze że la roche mnie nie interesuje, nie stać nas na takie luksusy :(

Gość jhgf
jak mojej niuni strasznie sie wysuszyla skora na twarzy to oillatum krem nie pomogl, pomogl krem emolium za 30 zl.

Gość mama corki z AZS
ZGADZAM SIE EMOLIUM JEST SUPER SKORE DZIECKA Z AZS TRZEBA PIELEGNOWAC SZCZEGOLNIE POLECAM GORACO CALA SERIE EMOLIUM SA REWELACYJNE A SKORA PRZY REGULARNYM STOSOWANIU JEST WSPANIALE NAWILZONA WYPROBOWALAM OLEJEK DO KAPIELI I BALSAM DO CIALA, DLA MNIE A RACZEJ DLA MEJ CORKI BOMBA

Gość aur
ja mojego maluszka kompię w oliwce tzn. do wanienki z wodą wlewam łyżeczkę oliwki. skóra aż tak bardzo się nie przesysza. A tak smaruję go zwykłymi bambino, ale dosyć często.

mój synek też miał bardzo wysuszoną skórę, lekarz przepisał mi maść robioną w aptece z witaminą A i cholesterolem. koszt takiej maści to 10zł wystarcza na 2 miesiące. Smaruje nią również pupę przy zmianie pieluszki:)

Ja również dostałam taka maść robiona z wit a i cholesterolem i zapłaciłam za nią 1 grosz :) bardzo pomogła :)