Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaM

moja rodzina nie chce zaakceptować mojego faceta bo

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaM

nie ma studiów..Ma liceum i oni nie mągą tego znieść..Twierdzą że nie będę miała aspiracji by studiować i "stocze się"jestem na uzupełniających i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby je rzucać..Nie mam już siły..rozumiem gdyby miał zawodowe ale przecież niekażdy musi mieć te cholerne studia.:O

Gość mmoooli
olej to, nie ich zycie, Ty sama wybierasz czego chcesz Wiesz pewna osoba powiedziala mi cos waznego "zawsze sama podejmuj decyzje, bo TY tylko TY bedziesz ponosic ich konsekwencje " - i tym sie kieruje juz pare ladnych lat... Moi tez nie akceptuja mojego i jakos z tym zyje. Postawilam ich przed faktem dokonanym - tak najlepiej ;)

Gość tralalallla
wiesz co, trochę Twoi rodzice mają racje, co prawda nie wiem tego z własnego doświadczenia, ale moja koleżanka ze studiów, była z chłopakiem tylko po technikum, mama zawsze jej mówiła, że owszem fajny, ale różnice w wykształceniu kiedyś ich poróżnia, i faktycznie tak sie stało. Nie są ze sobą, ona go niecierpi, on ciągle zawraca jej głowe, dzwoni dzień w dzień, pisze esemesy jakieś chore, typu życze ci smierci, mam andzieje, ze czujesz sie winna, chyba mam raka i umre przez ciebie, itd. zal.pl... a tez go bardzo kochala, ale w pewnym momencie uznala, ze wlasciwie to nie ma o czym z nim rozmawiac, ze przestal jej imponowac, widziala go tylko jak biega po zasilek, jak wszystko przepija, przepala z kumplami, a potem siedzi jej na glowie caly tydzien, wolajac kase, przejrzala na oczy a teraz sie bardzo z tego powodu cieszy i przyznala racje mamie.

nie miała o czym z nim rozmawiac to spoko, ludzie po studiach to tylko gadają o biznesie, walucie, rozwoju gospodarczym,kulturze, jezykach.. dobre;)

Gość tralalallla
podałam po prostu przyklad autentyczny.