Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stysiaaaaaaaaaa

Żylaki??

Polecane posty

Jestem młodą dziewczyną i mam powiedzmy zgrabne nogi:PP ale boje się, że nie potrwa to zbyt długo.. moja praca wymaga ode mnie bycia na nogach czasem nawet 14 h dziennie. Konkretniej mówiąc jestem kelnerką w piętrowej restaruacji, więc to nie tylko ciągłe chodzenie ale i wchodzenie po schodach:/ moja kolezanka po roku pracy w tym lokalu ma nogi pokryte siecią żylaków:( dziś i na swojej łydce odkryłam paskudną fioletową żyłke;(... czy mogłybyście mi polecić jakąś maśc która skutecznie zapobiegnie rozwijaniu się tej paskudnej pajęczynki??

Gość maść nie pomoże
Żadna maść nie wzmacnia żył, polecam ci tabletki Detralex, Diosminex, Troxeratio 300, wybierz coś z tego w aptece, poradź się farmaceuty. Ja od 10 lat mam stojącą pracę i cały czas biorę tabl. na żyły, bo jestem obciążona genetycznie żylakami. Na razie jest dobrze, tabl. działają, ale jak nie biorę to od razu widzę pogorszenie. Maści nic nie pomagają i są drogie, nawet tańsza maść za 10 zł i co z tego jak wystarczy na jedno posmarowanie całych nóg. Już lepiej wydać 30-40 zł miesięcznie i mieć zabezpieczone wszystkie żyły.