Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhenia

powiedzie mojemu facetowi ze jest najlepszy w łózkuuuuuu

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhenia

ze wszytskich moich byłych...I że nawet sama nie mam takich orgazmów jak z nim..Zawsze musiałam sie masuurbować bo byłam nie zaspokojona do czasu aż poznałam jegoooooooooo..Jesst genialny...nie wiedziałam że może być aż tak dobrze Powiedzieć mu to czy lepiej nie bo popdadnie w samouwielbienie?jak sądzicie???

Gość hhhhhhhhhhhenia
cooooooooo?

Gość a dlaczego nie mówić
skoro to prawda..dlaczego nie uszczęsliwić go tym wyznaniem...?hY?

Gość opi
hej ja tez tak myślę,powiedz mu to pewnie dla niego w jakiś sposób ważne żeby ci było dobrze.Jego ta wiadomość na pewno ucieszy

Gość hhhhhhhhhhhenia
uwielbiam jak mnie rżnie tak brutalnie że aż walę głową o żeberka kaloryfera a nogi fiśtają mi jak podłączone do prądu.Cycki z rozmachu uderzają o brodę, na koniec cieknie mi ślina z gęby i padam spełniona.

Gość nie karmić troli
heh mój też jest niezły w te klocki, ale jak mu o tym mówię to nie wierzy, uważa że zmyślam i wszystko udaję

powiedz - faceci to lubią. Jak nie mógł być piewrwszy to niech bedzie choc najlepszy.

mówisz mu, że lepszy od wszystkich byłych a on : - a od ilu konkretnie byłych? I co wtedy mu odpowiesz? Czy naprawdę musisz go porównywać z innymi? odwracając sytuację : czy chciałabyś usłyszeć wyznanie: \"żadna moja eks dziewczyna nie stukała się tak fajnie jak ty, ani Zosia, ani Gienia, ani nawet ta Zośka, co miała takie fajne wielkie cyce\" :P No i jak bys się z tym poczuła???? (zwłaszcza, gdy Twoje cyce nie są zbyt duże) :P

jak chcesz go zatrzymać to puść mu kontrolna zjebkę od czasu do czasu- nigdy, przenigdy sie nie chwal jego umiejętnościami wśród koleżanek i nigdy przenigdy nie chwal za cos takiego faceta