Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenkaaaaaa

Nie moge w to uwierzyc!!!

Polecane posty

Gość Olenkaaaaaa

Mieszkam na stancji 2 obcymi dziewczynami. Niedawno rozszedl sie po kosciach moj krotki zwiazek, Przed chwila znalazlam profil jednej z moich wspollokatorek na naszej klasie i jestem w szoku-ma w znajomych mojego ostatniego chlopaka!!! Podczas gdy ja nawet nie wiedzialam, ze on ma tam profil!!! Poza tym jak jeszcze bylismy razem zawsze z nia gadal i naprawial cos w kompie. Bylo to dla mnie podejrzane i zwrocilam mu uwage, ale powiedzial, ze jestem przewrazliwiona. A jednak mialam racje!!! Nie wiem jak sie tam znalezli, bo ani on nie znal jej naziwska ani zadnych danych ani ona jego. Mozliwe, ze sie wymienili nimi jeszcze jak byl ze mna! Co teraz zrobic? Co jej pwoeidziec?? Jestem w ciezkim szoku i nie moge spac;(

Gość co to kurna jest
Jak dla mnie to przypadek, nic nie znaczy, że są znajomymi na nk

Gość Olenkaaaaaa
Przypadek?? On ja widzial 2 razy w zyciu, a ma w swoich znajomych podczas gdy mi nawet nie powiedzial, ze ma tam profil!!

Gość Olenkaaaaaa
niech mi ktos pomoze

Gość Olenkaaaaaa
Jak tu mieszkac w jednym mieszkaniu z taka zdrajczynia, ktora kontaktuje sie potajemnie z moim bylym?? A na dodatek nie rozstalismy sie normalnie, tylko on po prostu przestal sie odzywac:( A wczesniej zbyt czesto w moim mniemaniu gadal z ta kolezanka;/

Gość dupiaaaaaaaaaaaaaaa
narazie sie uspokoj, nie daj po sobie poznac, ze cos jest nie tak! czekaj spokojnie az cos na nia wymyslisz, a zemscic sie mozesz wiele razy w fajny sposob, jesli z nia mieszkasz!! trzymaj sie i powodzenia🖐️

Gość Olenkaaaaaa
no to powiedz mi jak sie zemscic??

Gość Olenkaaaaaa
troche sie uspokoilam i zastanowilam czy nie dorabiam sobie ideologii, ale przeciez gdyby byli zwyklymi znajomymi, ktorzy widzieli sie raptem 2 razy to nie dodawaliby sie do znajomych na naszej klasie, szczegolnie, ze nawet nie mieli zadnych swoich danych a ja nie mialam zadnego z nich w moich znajomych, wiec przez moj profil nie mogli sie znalezc. No i przede wszystkim nie trzymaliby tego w tajemnicy przede mna!

Gość ollllllllka
wiesz nie sądzę aby Twoja wspóllokatorka celowo Ci nie powiedziała ze jest on na naszej klasie,popropstu pewnie myslala ze wiesz,ja na jej miejscu też jakoś bym nie pomyślala.To ze kogos niektórzy znaja chciażby z widzenia juz niektórych zacheca do podania ich na naszej klasie do grupy znajomych,wielu tak robi aby nabić listę kontaktów.

Gość dupiaaaaaaaaaaaaaaa
sluchaj, pewnie sie znali i znaja lepiej niz myslisz! narazie mozesz malymi czynami uprzykrzac jej zycie, ale jesli sie uspokoilas, to sie dowiedz najpierw czy na pewno musisz sie mscic:D

"A wczesniej zbyt czesto w moim mniemaniu gadal z ta kolezanka;/" ale przeciez widzieli sie 2 razy w życiu :D:D:D:D a co do tematu - pewnie posuwa Twoją koleżanke i tyle... przegrałaś z nią, facet wybrał ją

Gość Olenkaaaaaa
O tym, ze moj eks ma profil na naszej klasie rzeczywiscie nie musiala mi mowic, ale z jakiej paki ma go w znajomych? Poza tym on nie nabija sobie listy byle kim, bo ma tylko 25 osob. Tak, widzieli sie 2 lub 3 razy i wlasnie od samego poczatku byl strasznie towarzyski w stosunku do niej. Akurat byl u mnie, gdy ona sie wprowadzala i sam rzucil sie do podlaczania jej kompa, a nastepnym razem znowu sam zaczal jej instalowac karte wifi. Powiedzial mi nawet, ze ona ma brzydka figure, bo jest plaska, ale ma szeroki tylek! Nie chodzi o niego, bo to ja doprowadzilam do rozstania, wiec wcale nie rozpaczam nad tym, ze moglby miec inna, ale krecic za moimi plecami z moja wspollokatorka?? Ona jest od niego mlodsza az 6 lat!

no niesamowity dramat :-0 prawie jak w pierwszej polskiej operze mydlanej \'\' W Labiryncie\'\' :-0 Wprost nie można doczekać sie dalszego ciągu :-0 Kurwa, baby to mają jednak zryte berety :-0 aż 6 lat młodsza :-0 gdyby mu sie udało w wieku 6 lat to mógłby być nawet jej ojcem :-D:-P

Gość Olenkaaaaaa
No, male dzieci tez juz maja erekcje;]

Gość A może to ty
można sprawdzić kolejność przyjmowania znajomych na n-k. Ale po co masz się w tym babrać.

Gość ja pierniczę...
robisz z igły widły :P

Gość Olenkaaaaaa
Ma go w 4 ostatnio dodanych osobach, wiec niedawno to bylo, a ja z nim tez nie jestem od niedawa. Poza tym on nie odzywa sie do mnie, nie odpisuje na smsy ani nie odbiera telefonow. Nie rozstalismy sie normalnie, tylko po prostu przestal sie do mnie odzywac po pewnej sytuacji a ja nie mialam ochoty kontynuowac tej znajomosci.

Gość nn666
to czym sie przejmujesz skoro o tak nie chcialas z nim byc ani nie chcesz

Gość Olenkaaaaaa
Tym, ze moja wspollokatorka robi mi za plecami. Teraz juz sie domyslam czemu zcisza glos jak mowi drugiej wspolloaktorce o jakims facecie, bo pewnie mowi o moim eksie! Moje obawy, ze on za czesto u niej siedzi, nie byly nieuzasadnione. Jednak kobieca intuicja jest niezawodna.

Gość nn666
pogadaj z nia to ona wyjdzie na idiotke i szuje

Gość Olenkaaaaaa
Spytam sie jej dzis z jakiej paki ma mojego eksa w znajomych. Ciekawe co powie!

Gość Olenkaaaaaa
jak dotąd to ja wychodze na idiotke. w dodatku zjadłam jej całą marchewke z lodówki, wylizałam przy tym uchwyt na drzwich lodówki żeby nie było moich odcisków palców, potem przejechałam jeszcze wilgotną waginą po podłodze żeby zatrzeć ślady moich stóp. wieczorem mam zamiar ukraść jej paczke podpasek i uszczelnić sobie nimi okno w moim pokoju. a niech wie zdzira z kim zagrała.

Gość nie-wyspana
a może miała cię spytać, czy się zgadzasz na ich znajomość? znajdz sobie nowego faceta to może ci przejdzie :/

Gość Olenkaaaaaa
co, okres???!!! facet to nie jakaś no-spa i pani z taksówki.

Gość Olenkaaaaaa
te 2 wpisy powyzej to podszywacze. Nie sadze, zeby chciala mi to powiedziec, bo najwidoczniej jakis czas juz minal odkad ma z nim kontakt. Mam juz nowego, tzn spotykam sie z kims, ale nie o to chodzi. Chodzi o to jak ona mogla tak robic cos za moimi plecami?? Mysle, ze to on jej wyslal zaproszenie, bo od poczatku ja zaczepial jak byl u mnie na stancji, ale jak ja znalazl?? Poza tym ona nie wiedziala czy ja z nim jestem czy nie, bo nie zwierzam sie jej.