Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze dziewica

czy mam isc do lozka po to aby miec to za soba???

Polecane posty

jeszcze dziewica - ile sie z nim spotykasz? daj mu do podpisania umowe ze w razie wpadki placi co miesiac alimenty w wysokosci takiej-to-a-takiej i juz. do sadu nie bedziesz musiala isc nawet na rozprawe tylko do komornika uderzysz jakby sie ślizgał jak wąż. i idź na całość, życie jest jedno :P

Gość jeszcze dziewica
to moj znajomy....nie spotykamy sie regularnie:-D

no to jak twoj znajomy to jest szansa ze cie rzuci jak sie z nim przespisz. ale jezeli jest wart grzechu to.... go for it!! :D

sissy, i ciezko sie ciebie czyta bo spamujesz ta swoja stopka. zeby to jeszcze mądra stopka była...

no co to jest za bzdura,no co, pytam sie \"Niestety, wszyscy przystojni, czuli faceci mają już kochanków\"

Gość jeszcze dziewica
no niezle z niego ciacho,ale....jak on juz miale tyle dziewczyn to na bank nie bedzie tracil czasu na dziewice:-O

dlaczego nie? moze sobie mysli ze ciebie wprowadzi w swiat seksu. albo ma dosyc szybkich panienek i podoba mu sie ze nie jestes łatwa...

Gość jeszcze dziewica
ale on nie wie jeszcze ze jestem dziewica:-D no ale moze sie domysla:-O

Gość złośliwa w ...
Kwiatek Ty jej porad nie udzielaj,bo skończy jako desperatka Dziewictwo to tylko błona o ile pamietam z lekcji bilogi.Tak jest było bedzie nie widzę powodu dla którego masz każdego zainteresowanego sobą faceta o tym informować. Oczywiście juz masz o tamtym facecie zdanie ,ze Cie moze rzucic bo miał kogos tam przed Tobą ze ma powodzenie itd....a prawiczek po seksie nie zostawia partnerek? Jesli chcesz dziewictwo stracić z partnerem którego jesteś pewna ze Cię nie rzuci,to zrób po ślubie ,przynajmniej w razie rozwodu nie bedzie miał powodu stwierdzenia ze puszczałaś przed Nim. Nigdy nie ma pewności co bedzie. Dlatego utrata dziewictwa to akceptacja zmian i cieszenia sie z tego,a nie obwinianie winą siebie czy partnera ,ze jest taki i owaki. To Twoja decyzja .wiec zrobisz to wtedy gdy przyjdzie ta chwila... Wiec głowa do góry i nie mysl tyle;)

Wiesz co, Kwiatek? Ja Cię kompletnie nie rozumiem. W jednej chwili jestes miły i można z Toba porozmawiać, a za chwilę stajesz się złośliwy, czepilwy i czasami chamski. Z czego to wynika? To jakaś poważniejsza przypadłość, czy bawisz się tylko (co nie do końca Ci wychodzi)?

e tam desperatka :P myslisz ze ludzie to rad sluchaja, akurat. rad to sluchaja dzieci ktore nie wiedza jak sie zachowac albo cos zrobic, dorosly i tak sam podejmuje decyzje zawsze. a ja lubie sie dowiadywac o kolejach ludzkich losow, a czasem cos podpowiem...

Gość zws
dobry pomysl jaka metoda losowania wybierzemy metode losowania, ktora ustali partnera?

Gość złośliwa w ...
Ty mnie Kwiatek za bardzo nie lub,bo to sie dobrze nie skończy:)

Gość zws
do autorki: poczekaj na milosc, na kogos wyjatkowego, niech bedzie dumny z twojego skarbu, nie puszczaj sie ty jestes chory czlowieku

Kwiatek, nie musisz prosić o wybaczenie, ja się nie chcę z Tobą bawić :)

Gość złośliwa w ...
nie grałem roli tatusia? nie szukam aktora ćwoku tylko partnera

Gość zws
ty osobiscie jestes ciezko chory i powinnienes sie udac do psychiatry