Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze dziewica

czy mam isc do lozka po to aby miec to za soba???

Polecane posty

Gość zws
oczywiscie zartowalam sugerujac ze to dobry pomysl pomysl jest absurdalny widac ze dla ciebie autorko seks to jakas kara ze chcesz miec to juz za soba jak polkniecie niesmacznego syropu nie wiem jak ktos w wieku 22 lat moze jeszcze byc tak wplywowy, ale widac tak jest ale-prawiczek - nie ma zadnej zaleznosci miedzy trzymaniem blony dziewiczej a moralnoscia.

Gość zws
ja jestem calkiem zdrowy, a z manii i obsesji dziewictwa sie juz wyleczylem i teraz juz nie wymagam od dziewczyny cnoty sa na swiecie wybitni psychiatrzy :)

Gość zws
zws, co innego stracic dziewictwo z milosci, a co innego z pierwszym lepszym, ktorego sie prawie nie zna, albo ze sponsorem, wiec tutaj sa pewne zaleznosci moralne :D:D:D tak. za kawe z karmelem dwuznaczne masz racje

Gość zws
prawiczek teraz na powaznie udaj sie do psychiatry masz zaburzenia osobowosci serio

Gość złośliwa w ...
Nie dorównasz Kwiatek intelektualnie mojej skromnej osobie teraz mój syn do 12 jest w domu sam z gorączką 38,3 dałam lekarstwa itd ale nie przechodzi. Hmmm zastanawiam sie własnie nad tym co by było gdybym spotykała sie z kims przez jakiś czas jakby odebrał mój telefon --hej to ja czy mógłbyś posiedzieć z moim synem do 12,bo sie boje o Niego jak by odebrał ten telefon,jako sprawdzian do ROLI tatusia?,czy pomyslałby LOGICZNIE jako dorosłemu człowiekowi ufam Mu na tyle,ze przypilnuje mojego syna by sam nie brał leków,zadzwonił po pogotowie gdyby coś sie działo itd lepiej chyba zastanawiać sie nad skarbem jakim jest dziewictwo niż nad życiem:)

złośliwa na Ciebie reaguje, rzeczywiście. Ale chyba inaczej niż Ci się wydaje :D

Gość złośliwa w ...
Siska ja juz sie przyzwyczaiłam ze na forum mnie faceci nie lubią wiec juz jestem zahartowana :)

Gość złośliwa w ...
Była nie miała dziecka a ja mam z resztą nie mam ochoty na tłumaczenie czegoś czego nie rozumiesz

Gość złośliwa w ...
Jestes debilem--pisze to z pełną swiadomością jakbym nie poszła do pracy to bym straciła prace ech jesteś żałosnym facetem i rośliną

prawiczek i kropka 1987 ja tylko mowie dziewczynie, ze warto poczekac na milosc. ja bym osobiscie nie chcial miec dziewczyny co sracila dziewictwo przygodnie, bez milosci. ja osobiscie czekam na milosc prawiczek co z toba? raz mowisz ze chcesz po paru minutach juz nie chcesz..? chłopie skumaj sie gracjanem roztockim..on ci pomoze:P

Gość vcb
"no niezle z niego ciacho,ale....jak on juz miale tyle dziewczyn to na bank nie bedzie tracil czasu na dziewice" dlaczego nie? Zawsze warto miec na koncie dziewice, obok tych wszystkich dupodajek.

złośliwa, to ci wspolczuje pracy. zreszta ty nic nie robidz w pracy przeciez bo na kafe siedzisz :D

Gość zws
prawiczek ja juz naprawde przstalam odrozniac kiedy ktos robi sobie jaja a kiedy pisze na powaznie ale jesli piszesz powaznie to serio zglos sie o pomoc psychiatryczna nie ma takiej mozliwosci, zebys byl zupelnie zdrowy!

Gość złośliwa w ...
nic nie robie ale moj szef stwierdził ze mam być,a wiec siedze na kafe,a ten idiota mi za to zapłaci bo On jest najmądrzejszy :) miłego i nie pisz do mnie postów Kwiatek

Gość zws
zws, a ja wiem, ze jestem zdrowy i zyje normalnie no wlasnie !

prawik nie sciemniaj teraz ze sie wyleczyłes ..bo twoje wypowiedzi to nic wiecej jak tylko zagmatwany zlepek słow ktory ma na celu wywołanie sensacji na kaffe..pwoli sie gubisz w swoich stanowiskach i to ewidentnie widac...powtarzanie za kazdym razem tych samych słow stwarza ci jakis tam wizerunek na kaffe i daje rozpoznawalnosc na topikach.....podejrzewam ze niegłupi z ciebie facet ale....robisz z siebie taka sierote ze chce mi sie rzygac:O:O:O...

Gość jeszcze dziewica
no no ale moj topik si rozkrecil:-D nie bylo mnie pare minut i prosze:-) chwila musze poczytac:-P

mnie to nawet matka nie rozpoznaje na ulicy..a ty sie boisz ze ktos cie tu rozpozna ..wiec niechrzan ze jak bys napisał cos innego niz "dziewica" to ktos by cie rozpoznał....:(

Gość zws
jak bys napisał cos innego niz "dziewica" to ktos by cie rozpoznał wtedy wlasni wlasna matka by go nie poznala to tak jakby cream wykazal meskosc :p

Prawiczek wystarczy abyś konkretnie i na temat pisał a TY tylko chrzanisz co chciałbyś a czego nie co mógłbyś a czego nie.

prawiczek buduje kafeteryjny obraz..tak by był szybko rozpoznawalny,by wzbudzac sensacje i ogolne poruszenie...ale jaki ma cel??? to on sam chyba nie wie:P...mnie sie zdaje ze to sa kompleksy i niska samoocena