Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZWIĄZKI NA ODLEGŁOŚĆ

KAZDY FACET ZDRADZA JESLI JEST W ZWIAZKU NA

Polecane posty

ODLEGLOSC! i uwierzcie mi nie ma reguły!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobieta może nie zdradza,ale facet na miliard procent! I nawet nie piszcie,że nie bo Was wysmieje!

Czytam to forum i widzę, że kobiety ciągle wachają się między dwoma facetami. Są z jednym a myslą o drugim. To jest dopiero kurestwo. I mieszkają razem z tym facetem. Kobiecie do zdrady psychiczej, która ich tak bardzo boli, widać nie potrzebny jest nawet wyjazd. To o czym Ty piszesz?

ślepa jesteś? o związkach na odległość!!!

Gość panienka_ _
tak kurwa wszyscy zdradzaja!!! nie ma na swiecie malzenstw szczesliwych nie ma w ogole malzenstw!!! puknij sie w ten glupi leb.

Gość wdqwe
Ja osobiście zdania wyrobionego nie mam ale... widzę za to że ludzie tutaj czytać ze zrozumieniem nie potrafią. :D

Gość uykuyk
jak ja lubie takie idiotki.... ZWIĄZKI NA ODLEGŁOŚĆ zdradził cie facet a ty generalizujesz bo wszyscy faceci są tacy sami.... taaaak podbuduj se ego

to, że Ciebie zdradzono, nie znaczy, że jest to reguła;) więc nie strasz dziewczyn, które mają takie związki.

Gość zws
czyli twoja teza brzmi, ze kazdy facet zdradza w zwiazku na odleglosc i mamy ci uwierzyc, ze nie ma reguly trohce jestem skonfudowana ale ok