Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachmurzona

BO KAZDY ZDRADZA. ZDRADA ZDRADA!! CHORE

Polecane posty

Gość zachmurzona

Wiecie co. jestescie najedzeni mediami prasa internetem gazetami przeroznymi, calym swiatem sztucznym z neta i inhnych pierdol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kazdy zdradza. Bo kurwa przeczytala jedna panna druga trzecia ze kazdy zdradza, na necie historie, w gazecie z zycia wziete, w tv na wp itp itd. Bo przeczytal jeden drugi trzeci ze takie sa dziewczyny i juz wiadomo o co chodzi. i tez ze sztucznego swiata. A dookola policzycie choc na waszych 10 paluszkach kto kogo zdradza? w waszej rodzinie tez kazdy sie zdradza? W takim razie wasz OJCIEC ZDRADZA!!! matka zdradza brat siostra kumpela, kolega itp itd, CALY SWIAT. INTERNET MEDIA PRASA - MANIPULACJA MANIPULACJA MANIPULACJA!!!!!!!!!! SZTUCZNE HISTORYJKI Z DUPY WZIETE LUDZIE MAJA JUZ SPRUTE MOZGI PRZEZ DZISIEJSZE WYNALAZKI!!!! I takie moje zdanie. koniec :)

Gość uykuyk
eeeeeee....a te anonimowe wzpowiedyi kobiet na topikach to co

Gość i co sie autorko
tak plujesz..nie masz innych problemow,niech sobie kazdy robi co chce to ich zycie,nie podniecaj sie tak:P

Gość kokount
u mnie tak jest kazdy zdradza matka zdradzała ojca ,ojciec matke ,siostra meza ,bratowa brata ,nawet moja moherowa ciotka miała romance z mezem mojej 2 ciotki :P To akurat wiem a czego jeszcze nei wiem????

policzę : -ojciec- zdradzał -matka zdradzała- aż sie rozwiodła i wyszła za mąż ponownie - siostra zdradzała - druga siostra nie zdradzała -ja zdradziłam (ale raz i definitywnie) :P - prezes zdradza - kolega prezesa zdradza -drugi kolega zdradza - mój przyjaciel ma kochankę- mężatkę za która szaleje -przyjaciółka najbliższa mi - własnie została zdradzona - druga przyjaciółka uwiodła brata żonatego swojej przyjaciółki. .... a ja dalej wierzę w świat bez zdrad ;)

Bo to prawda. Mój ojciec zdradzał. Matka mojej byłej kochanki zdradzała. Ja moją żonę. Moich bracia swoje żony na wyjazdach z firmy. Co nieco zasłyszałem ze swojego otoczenia. Słowo zdrada jest mocne ale tak żyją ludzie. To wszystko jest rozciągnięte w czasie, na przestrzeni lat. Prawda szokuje ale to nie zmienia Prawdy i nawet jeśli jakieś tematy są wymyślone to są to powielone inne sytuacje. Z mediów jest taki sam obraz. Mówienie nieprawdy, puste słowa bez pokrycia, brak szacunku do przysięgi, obietnicy, brak prawdomówności. Oglądamy się, więc się tym karmimy. Trudno uwierzyć? A jednak ;)

Gość i co sie autorko
zdrada teraz modna:P

Gość bonnninnihnih
piszecie serio? kurcze...

Gość wloz go przez kraty
szczałka...dobre ! wszyscy sie kopuluja :o

Gość bonnninnihnih
a czy istnieja ludyie nie zdradzajacy? zwiazki bez zdrad?

Gość historia z mojego podworka
tata- zdradzał mama- zdradzała wujek- zdradzał ja- zdradziłam chłopak mojej siostry- zdradzał wcześniejsze laski chłopak moją przyjaciolke- zdradzał brak mojej mamy- zdradzał ojciec matke mojego chłopaka- zdradzał ciekawa jestem o ilu zdradach jeszcze nie wiem?!

zapewne istnieja związki bez zdrad. W sumie mnie to mało obchodzi i jestem daleka od tego by kogokolwiek oceniać, bo w mysl starego przysłowia punkt widzenia zależy od punktu siedzienia. Kazdy pilnuje sie sam :)

szczałka:D jeśli chodzi o mnie to nikt jeszcze nei zdradziła, ale pewnie wszyscy mieli, maja lub beda mieli na to ochotę:P

kwestia czasu Doprawdy ;) a tak serio.. nic nie trwa wiecznie, coś się rodzi, rozkwita, umiera... naturalny bieg rzeczy....

Gość adaskost
ja nigdy nie zdradziłem..chodz miałem wiele okazji...no i co z tego i tak dostałem po d..ie i strasznie cierpie