Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VipToys

Test sklepu zabawkowego

Polecane posty

Gość VipToys

Witam serdecznie! Po długim okresie przygotwań otwarłem internetowy sklep zabawkowy. To nie jest jego reklama! Wręcz przeciwnie - proszę o konstruktywną krytykę. Chętne panie proszę o wejście na stronę i napisanie na forum: - pod kątem poruszania się po stronie (wygoda) co jest ok, a nad czym musze popracować, - pod kątem oferty - dobrze, że tylko markowe czy źle? Adres strony: http://VipToys.pl Pozdrawiam i z góry dziekuję: Marek Glinkowski P.S. Przepraszam że proszę o to w tym miejscu, ale nie mam innej możliwości.

Gość o matkoooooooooooo
nie otwarłem a otworzyłem!!!!!!!!

Gość kjghsdughoIQrkiU3R
mysle,ze sklep bardzo fajny.wszystkie zabawki szeroko opisane,ceny widoczne bez szukania. a do O MATKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO : czepiasz sie!!!!!!!!!

Gość różowe_pole
mi się podoba :) dodatkowym plusem są jak dla mnie promocje

Gość kaskakaskaaaaa
bardzo fajny sklep wszystko przejrzyste i duzy wybór

Gość stronkafajna
fajna, przejrzysta, wszystko ok ale ten czerwony jest fatalny, nie moglam patrzec dluzej na ta strone, zbyt mocny kolor, sprobuj cos innego bo czerwony strasznie drazni

Mnie się Twój sklep podoba. Wszystko jest przejrzyste , posegregowane na kategorie, duży wybór.

Gość sklepik fajny
rzeczywiście ta czerwień daje po oczach -przez nią nie bardzo widać obrazków. Ale aż tak bardzo to nie przeszkadza. Forma "otwarłem" też jest poprawna.