Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła_pani

Do właścicieli czworonogów!!

Polecane posty

Gość to koty sraja do piaskownicy
przesadzacie z tymi kupami. Nie jest tak żle. Moze najlepiej wutruc zwierzeta.? Ptaszki tez sraja.

Gość wściekła_pani
to zacznijmy wszyscy srać tam, gdzie popadnie. Co za różnica: pies, kot, dziecko czy dorosły..... Scena jaz z "Dnia Świra"

Gość mnie nie przeszkadzaja
naturalne odchody...natomiast rozbite butelki, rzucone butelki plastikowe owszem. Dzieci to aniołki a zwirzatka be. Ja nie bede sprzatac psich kup sa naturalne. trzeba pod nogi patrzec.

Gość mała mery
Skoro jasno przedstawiono ze przepiesy pozwalają na wyrzucanie psich kup do kosza a w co drugim kiosku (przynajmniej w Warszawie) za darmo mozna odebrać zestaw do sprzatania to znaczy że ludzie nie sprzątają bo są a. leniami. b. wychowani w poczuciu bezkarności c. mają zerowe poczucie estetyki d. uważają ze wszystko im się należy bo płaca podatki Prosze sobie teraz wybraź odpowiedź

Gość wściekła_pani
to proszę wytłumaczyć małemu dziecku, które po prostu chce się bawić, że ma patrzec pod nóżki

Gość to bezdomne koty sraja
do piaskownicy. sama mam dzieci i jakos nie umarły od psich gówien. Ni jeden raz czysciłam i przezyłam.

Gość mała mery
To może zwymiotuję ci przed drzwiami Przeciez wymociny tez są naturalne.

Gość do mała mery
gówna się rozkładają...sa naturalne dlatego nie zbieram ich!

Gość do mała mery
co ma wycieraczka do trawnika?

Gość Gucio Gouuuuci
U mnie piękne place zabaw są ogradzane i psy nie maja tam wstepu.

Gość Gucio Gouuuuci
mała mery Skoro jasno przedstawiono ze przepiesy pozwalają na wyrzucanie psich kup do kosza a w co drugim kiosku (przynajmniej w Warszawie) za darmo mozna odebrać zestaw do sprzatania to znaczy że ludzie nie sprzątają bo są a. leniami. b. wychowani w poczuciu bezkarności c. mają zerowe poczucie estetyki d. uważają ze wszystko im się należy bo płaca podatki Prosze sobie teraz wybraź odpowiedź Polacy to brudne, leniwe ścierwa. jak mogą złamac jakiś porzepis, to napewno to zrobią. zakazy palenia tez nie wszystkich powstrzymują. Zakazy wjazdu również. W Polsce mieszka zdegenerowane bydło - i nie jestem emigrantem. Mieszkam w Polsce i codzienie mam do czynienia z takimi ludźmi :O

Gość i tak sprzatac nie bede
mozecie sie oburzac. moj pies nie sra na placach zabaw ale w lesie czy na trwniku owszem. a rożnica miedzy trawinikiem a wycieraczka jest taka, ae wycieraczka jest moja ia trwnik ni:P

Gość mała mery
No to oki Niech kazdy oddaje mocz i kał na trawnik. a i zwymiotować nie zaszkodzi resztki z obiadu też wyrzucajcie na trawnik przecież też są naturalne i z czasem spokojnie się rozłożą w trawie Jak te wasze psie kupy pięknie sie rozkałdają widac na przedwiośniu po roztpach śniegu. Wtedy to już kompletna maskra I jeszcze pytanie czy ktoś lepił z dzieckiem bałwana na trawniku, u mnie to nie możlliwioe bo nie da się ulepić kuli bez psich odchodów

Gość gossssko
mnie tez gówna nie przeszkadzaja jak gmina jest normalna to ogradza ładny plac zabaw i jest super..czysto.. a no i bardziej denerwuja mnie butelki,szkło.papiery,fili,siatki..ludzie..jestescie gorsi niz własciciele zwierzat..ci oczywiscie co wyrzucaja smieci na trawe.. do lasu..koło kurwa ontenera..jakby juz naprawde nie mozne było do kosz.. kiedys ludzie mieszkali na wsi kaczki i kury razem z krowami srały na podwórku u gospodarza i bawiły sie dzieci i nie bło problemów..

Gość pan wacław
no jak pies sra gdzieś na trawniku lub w lesie to rozumiem. tylko, ze wiekszosc wlascicieli to bezmózgie cepy co trzymają psa w domu i ida go wyprowadzic jedynie zeby narobil na chodnik... cierpi na tym zwierze, wszyscy na okolo, a ten kretyn jest dumny ze ma pieska bo to takie modne... totalny upadek

Gość bo bałwana nie lepi
pod blokiem:p do tego trzeba sobie dom kupić i miec własny ogród.. To nie wiesz kobieto ze wtym sniegu moga byc szkła?

Gość pani egoistko
nie napisałam ze trawnik jest wspolny:p

Gość no po piesku trzeba sprzątać
ale po dziecku też, skoro już wypłynął ten temat. Mniej chodzi mi o patki a bardziej o plaże, gdzie beztroscy rodzice puszczają dzieci nago, śmiejąc się kiedy te sikają i kupkają gdzie popadnie. Widziałam kiedyś na plaży sytuację, kiedy pani zmieniła dziecku pampersa i poszła z nim do jeziorka umyś obsraną pupe wobec sporego tłumu kąpiących się tam.

Gość panusia piesusia
jak ci tak przeszkadzają te kupy to zatrudnij sie w urzędzie miasta jako ''sprzątaczka psich kup''

Gość wściekła_pani
a niby dlaczego ktoś ma sprzątać po cudzym pupilu????

Gość no wiec jak wspolny to
sprzatnij go bo mi sie nie chce , płace podatki i nic wspolnego sprzatac nie bede!

Gość panusia piesusia
skoro ci to przeszkadza to sprzątaj..mi to nie przeszkadza to sprzątać nie będę...zawsze patrzę pod nogi jak idę i jeszcze nigdy w nic nie wdepnęłam....a dziecko tez ma oczy i chyba widzi w co wchodzi