Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gliforaaa

takie sobie pytanie do Pań...

Polecane posty

Gość gliforaaa

Witam bardzo serdecznie .. mam od zawsze problem z nogami tzn...sa zgrabne i ladne ,ale moj problem polega na tym ze maja takjakby krostki na udach z przodu i z tyłu i dlatego zawsze chodze w spodniah...z depilacja to jest poprostu koszmar...musze golic CALE nogi praktycznie co 1,5 dnia ;/ momentalnei sa szorstkie i strasznie swędzą...próbowałam kremów depilacyjnych i trzymałam je z 15min na nogach i ani jednego wlosna nie straciłam tą metoda :( rózniez ostatanio kupilam plastry i to samo...zero efektu;/ nie iem co zrobic jak sobie z tym wszystkim poradzic? moze któraś z Pań tak miała i coś moze doradzić?

Gość idź do kosmetyczki
Ale masz problem, idź do kosmetyczki na depilację gorącym woskiem, uzyskasz też profesjonalną poradę jak dbać o nogi. Golenie to nie tragedia, ja latem golę nogi dwa razy dziennie i żyję.

Gość 83ania
Zapalenie okołomieszkowe, najlpeiej isc do dermatologa bo maść z antybiotykiem. Najlepsza metodą w takiej sytuacji , na usuwanie owłosienia jest laser.

Gość honora
moze depilatorem sprobuj depilowac, bedziesz to robiła zadziej, a zapalenim mieszków włosowych trzeba isc do dermatologa.