Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja i gucvio

Marze o CORECZCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość maja i gucvio

Mamy wspanialego synka. Planujemy drugie dziecko. Tak bardzo chcialabym core!!!!!! Chociaz bede szczesliwa, gdy urodze zdrowego chlopca - syn bedzie mial kumpla, ale marzenie o dziewuszce jest tak silne.... Tak jakos chcialam sie tu uzewnetrznic :-)

to ja odwrotnie... chciałabym synka, bo mam już córeczkę... a czuję, że szykuje nam się druga... i jak tu człowiekowi dogodzić? :)

Gość kolpopopo
TO TAK JAK JA TEŻ CHCĘ DZIEWUSZKĘ I MAM MIEC NAIMIĘ MAJA :D

To tak jak ja!!!!!!!! Mam cudnego 6 letniego chłopca, teraz jestem w ciąży ,6 lat marzeń o córeczce...i ostatnio rozwiane złudzenia, lekarka zobaczyła na USG siusiaka...byłam tak nastawiona na dziewczynkę, że nie potrafiłam się cieszyć, a wczoraj kuzynka urodziła dziewczynkęi cały dzień płakałam!!To chyba nie jest normalne!!! Pozdrawiam gorąco

Gość maja i gucvio
Nasz bylaby Karolinka.....

ja chcialam 2 corke. jakos podswiadomie. nawet podczas porodu myslalam ze a moze bedzie corka. a tu zonk... synek :D przez pierwsze tygodnie naprawde nie moglam sie przestawic. mam juz corke i dla mnie to takie naturalne ze sie ma córeczke a synek to kosmos... ale teraz juz jest ok :) Przywyklam juz do tego ze po zdjeciu pieluchy jest siusiak :D:D:D bo pozatym to dziecko jak dziecko. niczym sie dziewczynka od chlopca na tym etapie rozwoju nie rozni :)

maja i guio moja tez by byla karolinka :D:D ale jest kornelek... moze za kilka lat bede jeszcze miala Karolcie :D:D:D

Gość maja i gucvio
Ja mysle, ze jest normalne. Ja, zeby sie nie rozczarowac, juz zakladam, ze bedzie chlopak. Mamy nawet dla niego imię :-)

Gość maja i gucvio
Mamani, juz urodzilas! Gratuluje! Jak sie czujesz? Dajesz rade odpoczac i sie wyspac przy takiej malej dwojce szkrabów? Jak porod? Lzejszy od poprzedniego? No i chyba powinnas zmienic nick ;-) Np. na MaManiKo

hehe urodzilam porod- 20 minut. szybciutki ale bolesny bardziej niż pierwszy bo maly to klocek wazyl 3,770 teraz waży 5,200 i ludzie mi niewierzą ze ma 1,5 miesiaca wszyscy mowią ze min 3 :P:D jakos sobie radze z 2 choc czasem wpadam w stany depresyjne bo jak jedno i 2 placze to nie wiem do ktorego najpierw biec. w nocy jest ok. maniusia spi ładnie a mlody sie budzi gora 2 razy wiec nie jest źle :) nicku nie zmieniam bo tem ni sie podoba :d a Nelik zostal uwzględniony w stopce :D:D:D a apropo córeczek to powiem ci ze w moim otoczeniu urodzilą sie tylko jedna dziewczynka a tak to na przelomie wrzesien/pazdziernik sami chlopcy sie rodzili :D:D:D

ja tez mam synka i marzylam o corce - no i mam chociaz teraz jeszcze czasami z mezem marzymy o drugim synku, moze kiedys... ;)

evi patrz coś w tym ejst :D ty mialas jako pierwszego Olusia i chcialabys jednak synka ja mam Manie i marzy mi sie dziewuszka :D:D:D

Gość maja i gucvio
Na pewno cos w tym jest, bo ja tez chcialabym jeszcze miec synka, bo przypomnialyby mi sie te pierwsze chwile z naszym malenkim chlopcem. Dlatego, jak bedzie drugi chlopak, to tragedii z tego robic nie bede.

Gość krusellkaa
Mamani - a nie chcialas wiedziec wiedziec wczesniej na USG jak bedzie płec ??

wiedzialam od poczatku jaka jest plec. kilku lekarzy potwierdzilo ze chlopiec. wybralismy imie, kupilismy ubranka w samochodziki i niebieskie kocyki... a ja ciagle myslalam ze moze jednak to pomylka :D:D w koncu ludzie sie myla :D:D:D choc z 2 strony to mnie intrygowalo jak to jest byc mamą synusia :D:D no i jest dokladnie tak samo jak byc mama coreczki z tym wyjątkiem ze córeczka obsika ci conajwyzej ściane a synuś to i sufit potrafi :D:D:D

Mamani to naprawde niezlu klocos z tego Waszego Kornelka :) moja majac 7 tyg wazyla ledwo 4200 :) a do spania na noc idzie kolo 7-mej spi do 12-1 w nocy, wtedy jedzenie i budzi sie co 3 godziny, wstaje kolo 8-mej ogolnie nie mam z nia zle, chyba ze ma kolki, wtedy nie ma zmiluj...

Gość ale przeciez
mamani proponuje nick maniako;)raz, ze zawiera skroty imion obu twoich dzieci, dwa, ze jestes taka troche maniako:Pinternetowa maniako;) a tak na powaznie, poczytajcie sobie: http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=650 ja mam corke i chcemy z mezem synusia:)i mam zamiar cos kombinowac w tym kierunku. a nuz ktoras z metod zadziala:)

evi nelik tez ma kolki. śpi sobie Myszek i go ten cholerny brzuch wybudza. zrywa sie taki zaspany i umeczony. aż mi go zal biedaczka. mania miala kolki ale u niej bylo inaczej. zaczynaly sie o 17 i trwaly do 22 chyba ze czopka jej podalam. to byl ciagly ryk łupila sie wyrywala napinala nic nie pomagalo tylko viburcol... ale caly dzien byl spokój tylko od tej 17 do 22 masakra. u Nelika inaczej bo on ma to caly czas jest lekkie i po herbatce koperkowej przechodzi ale za godz znó sie pojawia... Emilka juz taka duza :D kurcze ona jest miesiac od Nelika starsza :D:D:D Widzialam fotki na naszej klasie :D Jaka lalunia slodka :D

Gość krusellkaa
Evi - fajne zdjecia :) fajny brzuszek mialas a ile przytyłas w ciazy ??

u nas sprawdzilo sie z synkiem , ze w owulacje bedzie chlopak a corka hmm nawet nie wiem w jakie dni powstala :-P

dzieki ;) a przytylam...20 kg 😭 tyle ile w 1 ciazy :-o a ponoc czlowiek uczy sie na bledach.... :)