Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juijuik

Basen a owlosienie

Polecane posty

Gość juijuik

Tydzien temu depilowalam sobie nogi (depilatorem) i niestety troche ich juz odroslo:O Ide na besen i mam dylemat. Zgolic je czy zostawic. Nie sa to jakies dlugie wlosy i nie jest ich wiele, ale boje sie,ze beda sie na mnie dzownie patrzyli:O

Gość arielll
zrób fote i wstaw to powiem czy mozna isc czy trza depilowac . uwielbia,m z kolezankam,i smiac sie z owłosiencców na basenie ;D moje hobby takie ;PP🌻

Gość dziewczyny ktore na basen
chodza z odrostem na nogach, pod pachami i w strefie bikini to flejtuchy

Gość juijuik
Nie chce tego zgolic, bo jak zgole to depilator pozniej nie chwyci mi wlosow:( a Teraz sa krotkie, aby je wyrwac. pachy i strefe bikini mam OK

Gość Gucio Gouuuuci
arielll zrób fote i wstaw to powiem czy mozna isc czy trza depilowac . uwielbia,m z kolezankam,i smiac sie z owłosiencców na basenie ;D moje hobby takie ;PP Kolejne głupiutkie dziecko :O

Gość juijuik
Wlasnie sie obawiam osob pokroju ariel:O Nie chce by ktos wgapial mi sie w milimetrowe wlosy na nogach zniesmakiem. Mam dosc obfite owlosienie, wiec nie gole go tlyko wyrywam, bo tak na dluzej jestem gladka, ale minusem takiej metody jest to,ze odrost musi byc, bo depilator nie zlapie wlosa:O

Gość juijuik
Prawiczek- nikt nie mowie o odroscie 1 cm:P a cudownie gladkie kobiety to tlyko na jpegach po photoshopie:P

Gość prawiczek to gatunek jeszcze
gorszy :classic_cool::D

Gość GDTYJKUTJRFHYGD
najwazniejsze-jaki masz kolor wlosow? bo z malutkim odrostem 2-3 mm chodzilam na basen ale mam blond wiec nic nie widac a nikt mnie na basanie nie maca :P

Gość juijuik
mam niestety ciemne wlosy, ale nie jest ich teraz wiele, gdyz tylko czesc wykielkowala;)