Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc biurowa

Seks na wyjazdach słuzbowych??

Polecane posty

Gość tez tak chcę oooo
też chce na taki wyjazd. jestem atrakcyjna dowcipna z fantazjami no i jestem wykladowcą.

tez tak chcę oooo też chce na taki wyjazd. jestem atrakcyjna dowcipna z fantazjami no i jestem wykladowcą. kłamiesz :P jak nie jezdziłas toś brzydka i inteligentna :D tam jezdza same pieknosci i zdesperowani pajace :D:D:D

Gość ehRE
Niestety na takich wyjazdach zapomina się co w życiu naprawdę ważne-MĄŻ, ŻONA, RODZINA!!!! WYJAZDY TAK ALE TYLKO RODZINNE

Gość BURRAK
Kłodzko Szukam Kochanki

Gość Wyślij wypowiedź
Seks na wyjazdach słuzbowych??

Gość gość
Ja tam byłem dwa razy na takim szk. Integ.i jakos się nie ciupcialem bo tesknilem za rodzina i nie przyszlo mi to na myśl☺ A moja żona pojechała raz na wyjazd z biedronki jedno dniowy i poszła z kierownikiem hm tłumaczyła puzniej ze to przez alkochol bo inaczej to by tego nie zrobiła bo mnie kocha ha☺ to było dobre ☺ A zdradziła ja o tym koleżanka bo byla zazdrosna o kierowniczka ha tez dobre ☺ kobiety ??? Jestem zasady takiej suka nie da to pies nie wezmie

Gość gość
babka prowadząca szkolenie na popołudniowe zajęcia przyszła bez żakietu i w jeansach. Po godzince okazało się że to nie jeansy a jegginsy i w ruchu zaznaczył sie delikatny camelek. Efekt bardzo seksowny, ale nie wulgarny tylko po prostu sympatyczny - męskiej części uczestników nie w głowie było drzemanie. Po zajęciach zagadąłem ją komplementem - że wygląda wyjątkowo uroczo i zgrabnie w tych spodniach - dzieki temu nikomu drzemanie nie groziło. Doskonale wiedziała o czym mówiłem. Jeszcze trochę od słowa do słowa, zaproponowałem relaks w spa i w końcu wylądowaliśmy w łóżku.

Gość gość
Nigdy bym nie zdradziła bo to ohydne. Miałyśmy seks na integracyjnym spotkaniu. Ale był mąż i zezwolił do tego brał czynny udział w seksie grupowym.

Gość gość
Ja też nie zdradzam, bo zdrada to stan umysłu. Ja daję tylko swoje ciało, a męża kocham.

Gość gość
Oczywiście! Co innego, gdybym pojechała prywatnie... Ale służbowo? Gdy mąż w domu? W końcu coś mi się od życia należy.

Gość gość
A to z mezem seksu nie masz ze musisz na wyjazdach??

Gość gość
Nie raz juz pisałem to na cafe: To juz nie sa kobiety! To chodzace pochwy z cyckami! Jak mezatka zdradzi meza to jest zwykłą szmatą i tyle. I nie powinno być dla takich zrozumienia i tolerancji!!! Ryj obic szmacie i wyj***c z domu. A wyjazdy integracyjne nie sa przymusowe! Jak mężatka jedzie na taki zostawiajac w domu dzieci i meza to wiadomo w jakim celu.

Gość gość
gość dziś Z mężem jest fajnie, ale niczym mnie już nie zaskoczy. A na wyjeździe... każda podróż może być przygodą i wspomnieniem. To zależy tylko ode mnie, od mojego nastroju. Czasem czytam książkę, oglądam TV, a czasem... ;-)

Gość gość
Gość 12.20 No tak ale nie myslisz ze to nie w porządku?? Ma wyjeździe jest 10min bzykamia a sumienie zasmiecone.....

Gość gość
12.20 Mysle,ze jestes kurfa pier/do/lo/na we wszystkie twe oblesne dziury i smierdzace,bo pewnie grzyba masz non stop. Bierz od nich hajs to jeszcze zarobisz na tym. Wkoncu to twoj zawod scier/wie je/ba/ny.

Gość gość
Jeśli wspólnie z żoną prowadzę działalność gospodarczą, to na wyjeździe służbowym wydy/mam ją prywatnie, czy służbowo?

Gość gość
Jak zadajesz takie glupie pytania to badz pewien ze nie ona a ty zostaniesz wydymany.

Gość małami86
Seks nie tylko na wyjazdach... Pamiętam upojne popołudnia z młodym szefem. Boże, jak on wspaniale bzykał! Wsadzał mi głęboko, po same jaja. I ten zapach dobrych perfum. Nie czułam się wykorzystana, raczej ja go wykorzystywałam, zapomniana duchowo przez męża. Niestety mój szef awansował i pewnie teraz dyma jakąś inną, w innym mieście. Cóż, życie.

Gość gość
Moja żona na wyjazdy w delegacje nie zabiera piżamy. Mówi, że szkoda jej miejsca w walizce i nie chce jej się dźwigać. Ale gdy poczytałem te wpisy, to zaczynam się bać.

Gość gość
Na wyjeździe nigdy mi się nie zdarzyło, ale w biurze, w pokoju służbowym, owszem, owszem,

Gość ogolony h
Jak jestem z moja kolezanka z pracy to oczywiscie ze mamy seks.

Gość gość
W niedzielę wróciłam właśnie ze służbowego szkolenia w Sopocie.Fajnie było.Trzy noce, każda z innym facetem. Lubię bajerować żonatych i jeszcze nie spotkałam takiego, który powiedział by mi " nie".Wszystko ma swój cel.Robię karierę ekspresowo.Zgrabny tyłeczek i nogi oraz ładna buzia to przepustka.

Gość gość
Taki numerek bez zobowiazan jest super.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://www.sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)