Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyy

ciąza czy nie?

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyy

laski ja sie naprawde boje ;(( mam jakis dziwny śluz... taki bardziej wodnisty niz zawsze ;(( za tydzien mam dostac okres ... jak go nie dostane to sie załamie śluz sie zmienia przed okresem? bo nigdy nie zwracalam na to uwagi.. a teraz co mnie nie zaboli to mysle o ciazy ;(( nie robiłam tego z synkiem była palcówka i jak on juz mial wytrysk to nie we mnie... miła troche mokra koszulke i sprawdził ta reka która byl we mnie czy nie ejst mokra... poźniej ją wytarł bo okazalo sie ze jest i znowu mi wlozyl palce ;(( moge byc w ciazy??????

Gość gość
mam jakis dziwny śluz... taki bardziej wodnisty niz zawsze ;((śluz sie zmienia przed okresem? bo nigdy nie zwracalam na to uwagi.. Skoro nie zwracałaś nigdy uwagi, to skąd wiesz, że masz bardziej wodnisty niz zwykle?😴

Gość pomocyyyyyyyyy
no ale on ni byl we mnie w czasie wytrysku ! :( nie zwracalm uwagi na sluz przed okresem ;]

Gość nie no bez przesady
raczej trudno by było od palca zaskoczyć, choć jak Pan Bóg dopuści to i z kija wypuści :D

Gość pomocyyyyyyyyy
kurcze :(( ja jestem dziewica bo nigdy nie uprawiałam sexu ;(( a wychodzi na to ze moge byc w ciazy ;(( załamie sie ;((

Gość pomocyyyyyyyyy
jak to jest mozliwe? :(( wytrysk nie we mnie, sprawdził tylko czy koszulka mokra.. wytarł reke i poxniej wł,ozyl palce ;((

a to by dopiero było gdzybyś byla :P dziewica w ciazy :D he he he uważajcie nastepnym razem , a ty nie schizuj , tylko czekaj za miesiaczka...

Gość pomocyyyyyy
jak mam sie nie schizowac? boje sie ;(( czekam na miesiaczke ale wbijam sobie do głowy ze jestemw ciazy :(( inni mi pisza ze to bankowa ciaza :(( to co ja mam myslec? załamana jestem :((

Gość pomocyyyyyy
ja mam naprawde problem :(( moge byc w ciazy czy to nie mozxliwe? tylko o to pytam?

Gość pomocyyyyyy
raczej śluz moge zajść w ciąże? czy mam rozumiec ze dajesz mi do zrozumienia ze nie mam sie czego bac? bo juz nie wiem co myslisz ;P prosze napisz mi jaśniej

nie wiem czy Ty poważnie piszesz, czy jaja sobie robisz? kup sobie test ciążowy i sprawdź, raczej nikt telepatycznie nie sprawdzi Twoje ciąży lub jej braku

Gość pomocyyyyyy
no ja wiem :(( ale czy mozna w taki sposob zajs w ta ciaze?

jeżeli włożył Ci palce ze spermą, to istnieje taka możliwość, ale mała, plemniki muszą mieć odpowiednie warunki do życia, jeżeli od razu włożył ci palce to minimalne ryzyko jest, ale nie stresuj się, kup sobie test ciążowy i sprawdź

Gość pomocyyyy
jakby to napisac on mial te palce we mnie jak mial wytrysk ;] druga reka trzymał penisa... potem wyciagnąl te palce i wlozyl je pod koszulke zeby wytrzec sperme ktora zostala na penisie potem sprawdzi reka czy jest mokra koszulka.. (prawa ktora mial we mnie) i ze byla mokra to wytarł reke o sucha czesc koszulki... i zanim doszedl do mojej pochwy to musiał jeszcze przedostac reke przed majtki mi sie wydaje ze sperme wytarł cała albo i nie ;] ale do tego czasu mogła wyschnac? ;P

Gość pomocyyyy
moze inaczej napisze xD w skrócie w lewej mial penisa a prawa mi robił dobrze ;]]] potem prawa sprawdzil czy koszulka mokra ;] no i troszke była i wytarł ja o sucha czesc koszulki potem musial sie przedostac do mojej pochwy to pewne jeszcze ze wytarł troszke o majtki no i potem wlozyl palce ;] tez z prawej reki ;] tylka ta reko robił mi dobrze i jak? xD

Gość pomocyyyy
i wytarł ja o sucha czesc koszulki czyli reke o sucha czesc koszulki ;]

Gość pomocyyyy
spoko ;P mam taka nadzieje ;] i mysle ze mowisz co myslsiz a nie zebym juz glupich pytan nie zadawala ;]] teraz czekam na okres mam 23 paxdziernika dostac ;P tylko niepokoi mnie ten sluz...

na pewno nie jesteś, a śluz może być wodnisty, np. jak masz dni płodne, ewentualnie może być przyczyna jakiejś infekcji, czego Ci nie życzę, ale na pewno jest Ok

Gość pomocyyyy
ok dzieki ;]] ;** już mi lepiej ;] teraz tylko do 23 xD i ok ;]